Υβρεολόγιο πεζοδρομίου για Μητροπολίτη Πειραιώς και Μαρινάκη από Κώστα Κατσαφάδο

Loading...


Ντροπή και αίσχος για την φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Α΄Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας και γαμπρός του Δημάρχου Πειραιά,Κώστας Κατσαφάδος.
Συμπεριφορά πεζοδρομίου, που συγκρίνεται μόνο με αυτή των ανθρώπων της Τρούμπας και μάλιστα ενώπιον τρίτων.
Τι συνέβη;

Σήμερα το μεσημέρι, ο Κώστας Κατσαφάδος, που κατά τ΄άλλα μας εκπροσωπεί στην Βουλή, εξαπέλυσε αισχίστου είδους φραστική επίθεση σε βάρος του Μητροπολίτη Πειραιά κου Σεραφείμ, με λόγια και εκφράσεις που στο άκουσμά τους κοκκινίζουν και οι τοίχοι. Αναφερόμενος στο Μητροπολίτη, είπε ότι μπιπ ..το σπίτι του, γιατί είναι πίσω από την υποψηφιότητα Μαρινάκη και άλλες ύβρεις κόλαφος γιά την βουλευτική του ιδιότητα.
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον στόλισε με κοσμητικά επίθετα που δεν τα λένε ούτε οι μαουνιέρηδες του Πειραιά μεταξύ τους τονίζοντας με έμφαση ότι ο Μιχαλολιάκος είναι ανώτερος του Ολυμπιακού και θα τους ξεσκίσουμε.(Αποφεύγουμε να γράψουμε ακριβώς τις ύβρεις που εκστόμισε ο βουλευτής, γιατί ντρεπόμαστε να τις διαβάσουμε ακόμα και από το χειρόγραφο).
Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε τον Κώστα Κατσαφάδο, να μην επιχειρήσει να μας διαψεύσει γιατί θα αναγκαστούμε να γράψουμε ονόματα και επίθετα και θα γίνει…. μύλος.Ετικέτες