Στοιχίζεται με τις απόψεις του «Αγιορείτικου βήματος» και ξιφουλκεί κατά της κυβέρνησης ο Μητρ. Πειραιώς για το αντιρατσιστικό

Loading...


Απόλυτα ευθυγραμμισμένη με την θέση του «Αγιορείτικου βήματος», το οποίο προ ημερών αναρωτιόταν «Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιόν για το αντιρατσιστικό» και ζητούσε από την ΔΙΣ να αξιώσει εξηγήσεις για τις αλλαγές στο νομοθέτημα, είναι σημερινή ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ο οποίος επανέρχεται με νέα δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης. 

Αναλυτικά αναφέρει: 

Η ψήφιση επί της αρχής και κατ’ άρθρον του Σχεδίου Νόμου «Τροποποίηση του ν.927/1979 (Α΄139) και προσαρμογή του στην απόφαση πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου» που ευρέως αποκαλείτο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και που ήδη αποτελεί νόμο της Ελληνικής Πολιτείας μεταβάλλει τον νομικό μας πολιτισμό και αλλάζει τον ηθικό αξιακό κώδικα της Πατρίδος μας.

Γιά πρώτη φορά στο ιστορικό γίγνεσθαι του νεωτέρου Ελληνισμού ψηφίστηκε η κατάλυση της ελευθερίας της εκφράσεως και η ποινικοποίηση του ελεγκτικού λόγου, δομικού στοιχείου της εκκλησιαστικής ποιμαντικής και παραλλήλως ανεκηρύχθη σαν θεσμός του «θετέου» δικαίου που δείται εννόμου δικαστικής προστασίας ο έτερος γενετήσιος σεξουαλικός προσανατολισμός που αποτελεί στρέβλωση της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας.

Με τον ψηφισθέντα «νόμο» που είναι ευθέως αντισυνταγματικός και ποινικοποιεί το συναίσθημα αφού συνιστά έγκλημα υποκίνησης μίσους που είναι εντελώς ποινικώς απροσδιόριστη έννοια, διότι δεν καθορίζεται η έννοια του μίσους που εμπεριέχει την απέχθεια, την αντιπάθεια, την εμπάθεια και τον αποτροπιασμό και κυρίως δεν τιμωρεί την εγκληματική πράξη ή ενέργεια που ασφαλώς πρέπει να κολάζονται στο ποινικό σύστημα των κρατών δικαίου, εισάγεται για πρώτη φορά στην έννομη τάξη και το δικαιικό σύστημα η ποινική καταδίωξη ενός συναισθήματος που δεν έχει λάβει αρχή εκτελέσεως εγκληματικής ενεργείας, με άμεσο κίνδυνο την καταδίωξη της ελευθερίας της συνειδήσεως και της ελευθερίας εκφράσεως που προβλέπονται και προστατεύονται από τα άρθρα 14-16 του Συντάγματος και το άρθρο 10 της Ε.Σ.Δ.Α.

Έτσι προσβάλλεται κατάφωρα το ατομικό δικαίωμα της ελευθερίας της εκφράσεως, γι’ αυτό και το περιεχόμενο των σχετικών ποινικών τυποποιήσεων του ψηφισθέντος Νόμου συναντά τα όριά του στα άρθρα 10 παραγρ. 2, 14 και 17 της ΕΣΔΑ, στα άρθρα 19 παραγρ. 2 και 3 και 21 του Διεθνούς Συμφώνου του ΟΗΕ για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα και στα άρθρα 5 παραγρ. 1 και 2, 16 παραγρ. 1 εδ. 2, και 25 παραγρ. 3 του Συντάγματος. Επομένως η ποινική εκτίμηση του συναισθήματος που δεν ενέχει την αρχή εκτελέσεως εγκληματικής ενέργειας επιβάλλει φασιστικώ τω τρόπω την κατάργηση της ελευθερίας της εκφράσεως και επιδιώκει την απαγόρευση της σκέψεως, εφ’ όσον η γνωστοποίησή της θα καθιστά πλέον τον πολίτη υποκείμενο του ποινικού δικαίου. Η Απόφαση πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ προβλέπει ότι προϋπόθεση ποινικής καταστολής εγκληματικής ρατσιστικής ενέργειας είναι η προσφορότητα της συγκεκριμένης εκδήλωσης να παράγει άμεσο και επικείμενο κίνδυνο συνολικά για την ειρηνική και ομαλή κοινωνική συμβίωση, ειδικώτερα δε για τα δικαιώματα της ομάδας ή του προσώπου κατά των οποίων στρέφεται.

Οι ανωτέρω προϋποθέσεις δεν περιλαμβάνονται στο νέο «Νόμο» με προφανές αποτέλεσμα την ποινικοποίηση της ελευθερίας εκφράσεως και κρίσεως.

Ταυτόχρονα με το νέο «Νόμο» η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πασόκ ενέπαιξε την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος της προλαβούσης Συνοδικής περιόδου, αποκρύπτουσα την προσθήκη στο παλαιότερο σχέδιο Νόμου του ετέρου γενετησίου σεξουαλικού προσανατολισμού και την θεσμοθέτησή του που προσβάλλει την ανθρώπινη οντολογία και φυσιολογία αλλά και τον θείο Νόμο και το δισχιλιετές Κανονικό Δίκαιο της Αγιωτάτης μας Εκκλησίας και μάλιστα ο επί της Δικαιοσύνης Υπουργός Αθανασίου ψευδόμενος ενώπιον του Γ΄ θερινού τμήματος της Βουλής ισχυρίστηκε ότι δήθεν η Εκκλησία συναινεί και στην θεσμοθέτηση σαν εννόμου αγαθού προστατευομένου μάλιστα υπό της εννόμου τάξεως της παρά την ανθρωπίνη φύση, στρεβλώσεως της ανθρώπινης σεξουαλικότητος.

Ειδικώτερα στο συγκεκριμένο ζήτημα που προβάλλεται ως δήθεν ατομικό και ανθρώπινο δικαίωμα διεπράχθη από την συγκυβέρνηση που ψήφισε αυτό το άθλιο νομοθέτημα χωρίς καμμία πολιτική νομιμοποίηση -ας το υπέβαλαν στην βάσανο ενός δημοψηφίσματος- η καταδολίευση του δικαιικού μας συστήματος διότι ανθρώπινο και ατομικό δικαίωμα είναι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα αλλά όχι οι στρεβλώσεις και οι εκτροπές της όπως η ομοφυλοφιλία, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όλα αυτά τα φρικώδη και ανόσια, ανθρώπινο και ατομικό δικαίωμα είναι η ελευθερία του προσώπου, αλλά όχι η ασυδοσία, ανθρώπινο και ατομικό δικαίωμα είναι η εργασία αλλά όχι η αισχροκέρδεια.
Με αυτόν τον αντισυνταγματικό και αντίθεο Νόμο θεμελιώνεται η ανατροπή του ηθικού αξιακού κώδικα του δικαιικού μας συστήματος, ασφαλώς με τις επιταγές του διεθνιστικού συστήματος και των ινστρουχτόρων της «Νέας Εποχής». Επιτυγχάνεται επομένως ένας στρατηγικός στόχος της «Νέας Τάξης» διότι άνθρωποι χωρίς ηθική προσωπικότητα και ηθικές αντιστάσεις απέναντι στο πολύμορφο κακό, στην διαφθορά και την διαστροφή είναι ένα άμορφο υλικό, μια εύκολα χειραγωγήσιμη και διαχειρίσιμη μάζα από τους πονηρούς και δόλιους συνομώτες της παγκόσμιας δικτατορίας των αγορών. Έτσι εφαρμόζοντας αυτό που στο κλασσικό βιβλίο «1984» ο Τζώρτζ Όργουελ έλεγε «όποιος ελέγχει τη γλώσσα ενός ανθρώπου ελέγχει και τις σκέψεις του» κατασκεύασαν νέες λέξεις όπως ισλαμοφοβία, ομοφοβία κλπ που έχουν στόχο συγκεκριμμένο τύπο ανθρώπου, τον γηγενή δυτικό μέσο πολίτη που αγαπά τον τόπο, την ιστορία, την κουλτούρα και τις παραδόσεις του λαού του, με λίγα λόγια τον «ανησυχούντα» Χριστιανό Ευρωπαίο, τον δήθεν συντηρητικό και δήθεν μη πολιτικά ορθό.

Με το νέο αυτό τερατούργημα της παγκόσμιας δικτατορίας, η Εκκλησία της Ελλάδος που χωρίς σοβαρή μελέτη του θέματος όπως απεδείχθη και μετά τον τραγικό εμπαιγμό της από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εξέδωσε το γνωστό ανακοινωθέν Της θα ευρεθή στο τρομακτικό δίλημμα να καταργήσει την Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, διότι η τυχόν γνωστοποίηση των κακοδοξιών οποιασδήποτε σέκτας ή παραθρησκείας θα καθιστά τους φορείς της Εκκλησίας της Ελλάδος υποκείμενα του ποινικού Δικαίου, εφ’ όσον ευκόλως θα μπορεί να τους προσαφθεί ότι η γνωστοποίηση των θέσεων της Εκκλησίας προκαλεί το μίσος, την απαξίωση και την εμπάθεια κατά των μελών της σέκτας ή της παραθρησκείας ή της αιρέσεως με θρησκευτικό κίνητρο.

Τα επόμενα βήματα για την αλλαγή του ηθικού αξιακού κώδικα του νομικού μας πολιτισμού θα είναι η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα λεγόμενα «ομόφυλα» ζεύγη στα οποία «επιστημονικώς» κατά πρωτοφανή τρόπο στα παγκόσμια χρονικά ο γιατρός βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντόπουλος ανεκάλυψε και απογόνους που δεν είναι φαντάσματα(!!!), τροπολογία που πονηρά κατατέθηκε από το συγκυβερνόν Πασόκ για να θολώσει το τοπίο και να εμφανισθεί σαν δήθεν υποχώρηση της συγκυβέρνησης και ειδικώτερα σαν θετική ενέργεια του κ. Σαμαρά που το απέτρεψε, την στιγμή κατά την οποία δεν είχε καμμία θέση ρύθμιση αστικής φύσεως σε ένα ποινικό νομοθέτημα και ασφαλώς η αποποινικοποίηση των συναφών προς τον έτερο γενετήσιο προσανατολισμό που είναι πλέον θεσμός «δικαίου» και «έννομο αγαθό» εγκλημάτων του ποινικού Δικαίου, της ασέλγειας με κατάχρηση εξουσίας (343 ΠΚ), της ασέλγειας παρά φύσιν (347 ΠΚ) και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις (353 ΠΚ).

Παρέλκει βέβαια να τονίσω ότι μετά από αυτό το νομοθετικό κακούργημα η Νέα Δημοκρατία και το Πασόκ που πρωτοστάτησαν στην ψήφισή του αποτελούν για κάθε συνειδητό, φιλόθεο, φιλάνθρωπο και πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό δύο «εξαίσια πτώματα».

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜΕτικέτες