Ο Πειραιώς Σεραφείμ πνέει μένεα κατά του ΣΚΑΙ: Εμετός!

Loading...


Ανακοίνωση κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και προσωπικά κατά του ιδιοκτήτη του Γιάννη Αλαφούζου εξέδωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή-όπως λέει- «αυτά τα θλιβερά και γελοία σκουπίδια του αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων Discovery Channel «Ιησούς: Θεωρίες συνομωσίας»». Κάνει λόγο δε για «αντιχριστιανική και απάνθρωπη συμπεριφορά του παραπάνω τηλεοπτικού διαύλου»..

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Μας αιτιώνται ως δήθεν αντισημίτες ενώ έχομε διακηρύξει άδιαπτώτως ότι σεβόμεθα και αγαπούμε τον λαό του Ισραήλ αλλά είμεθα αντισιωνισταί διότι ο Σιωνισμός αποτελεί διαχρονικά οξυτάτη μορφή ρατσισμού όπως ο πρώην αδέσμευτος ΟΗΕ το 1975 είχε διακηρύξει και αφ’ ετέρου αδιάπτωτα μισεί τον Χριστό και εξακολουθεί να τον ανασταυρώνει σε κάθε ιστορική περίοδο με την κατασκευή ψευδών γελοίων και χαλκευμένων ντοκυμαντέρς σκουπιδιών που διανέμει στους συμπράττοντες μαζί του για προφανείς λόγους. Είναι γνωστό βέβαια το αβυσσαλέο μίσος των Ραββίνων του Ισραήλ εναντίον του ενσαρκωθέντος Θεού Λόγου και η έκπτωση τους από τον θεισμό της Παλαιάς Διαθήκης και του προφητισμού στον εωσφορισμό του Ταλμούδ και της Καμπαλά. Είναι επίσης γνωστό ότι το Εβραικό λόμπυ των ΗΠΑ όπως αποδεικνύουν οι καταγγελίες των Ορθοδόξων Εβραίων σιωνοκρατείται. Αποτέλεσμα η παραγωγή των παραπάνω σκουπιδιών που στοχεύουν στο να αναπαράξουν το μίσος κατά του Χριστού ενσπείροντας κατά την ανόητη αντίληψή τους την αμφιβολία στο σωτηριώδες θεικό του έργο.

Είμαστε υποχρεωμένοι εκ προσώπου της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς εντός των ορίων της δικαιοδοσίας της οποίας βρίσκεται ο τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΪ να καταγγείλωμε στον Ελληνορθόδοξο λαό μας και στο ποίμνιό μας την απαράδεκτη και σαφώς αντιχριστιανική και απάνθρωπη συμπεριφορά του παραπάνω τηλεοπτικού διαύλου ο οποίος κατά την πλεόν φρικώδη ώρα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, όταν εν μέσω των Ι. Ναών υψώνεται ο πάντιμος Σταυρός του Κυρίου με το πανάσπιλο και πανάχραντο σώμα Του αδιαφορώντας για το θιγόμενο πρόδηλα θρησκευτικό συναίσθημα της πλειονοψηφίας του λαού μας και αποδεικνύοντας ασφαλώς τα δημοκτατικά του αισθήματα προέβαλε αυτά τα θλιβερά και γελοία σκουπίδια του αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων DiscoveryChannel «Ιησούς: Θεωρίες συνομωσίας» που αναμασούν τις χιλιοειπωμένες γελοιότητες του σατανοκίνητου Σιωνιστικού τέρατος, οι οποίες αποδεικνύουν με την εμπάθειά τους ότι το πρόσκομμα του Εωσφορισμού τους ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ τους καίει και τους τορπιλίζει την ύπαρξη γιατί βέβαια κανείς δεν ασχολείται με τέτοιο μένος με κάτι το ανύπαρκτο και ανυπόστατο. Υψηλόβαθμα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ με τα οποία επικοινωνήσαμε για να αποτραπεί αυτή η βλάσφημη κατά της Αγίας μας Εκκλησίας ενεργειά του μας εγνώρισαν ότι έχει πλήρη γνώση του θέματος ο ιδιοκτήτης κ. Ιωάννης Αλαφούζος.

Γιά να μη νομισθεί ότι έχομε εμμονή όπως θα σπεύσουν οι μίσθαρνοι κάλαμοι να γράψουν πληροφορούμε τους ευσεβείς αναγνώστες ότι κατά τον παρελθόντα χρόνο που ο τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΪ δεν ανεμετέδωσε τα αίσχη του Σιωνιστικού λόμπυ όπως είχε πράξει στο παρελθόν είχαμε σπεύσει εγγράφως να τον συγχαρούμε και είχαμε άρει τις επιφυλάξεις μας για την συνεργασία μας στον φιλανθρωπικό τομέα. Κατόπιν όμως της επιστροφής του εις τον «ίδιον έμετον» είμεθα υποχρεωμένοι κηδόμενοι του κύρους της Αγίας μας Εκκλησίας να παύσωμεν οριστικώς και αμετακλήτως οιανδήτινα σχέσι με τον τηλεοπτικό δίαυλο ΣΚΑΪ και να καταγγείλωμε το γεγονός δημοσία.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜΕτικέτες