Οργή Κακλαμάνη για τα σχόλια κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας

Loading...


Οργισμένος δήλωσεο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, «με το επαίσχυντο δημοσίευμα κάποιων σάιτ, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίπλα στον Σαντάμ Χουσεΐν, γονατιστοί και οι δύο».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κακλαμάνης , μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8 ανέφερε: «Έχω οργιστεί με το επαίσχυντο δημοσίευμα κάποιων σάιτ, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίπλα στον Σαντάμ Χουσεΐν, γονατιστοί και οι δύο. Θέλω λοιπόν να υπενθυμίσω στους ακροατές και ακροάτριες, ότι δεν επέλεξε τυχαίως η Πανορθόδοξη Σύνοδος στην έναρξή της, την ημέρα της Πεντηκοστής. Η ημέρα της Πεντηκοστής, για αυτούς τους εκσυγχρονιστές, τινές των οποίων θέλουν να έρθουν και στη ΝΔ για να μας σώσουν, υπενθυμίζω ότι λέγεται, ότι είναι, ημέρα των γονυκλισιών.

Μικρά παιδιά όταν ήμαστε και πηγαίναμε στην εκκλησία, το κάναμε και εμείς. Κατά την άποψή τους λοιπόν, τη στιγμή που γονάτισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, ήταν στα γόνατα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη μέχρι τον τελευταίο συμμετέχοντα σε αυτή την Πανορθόδοξη Σύνοδο, μετά από περίπου 1.000 χρόνια. Κατά την άποψή τους λοιπόν, ο αρχηγός του κράτους έπρεπε να είναι όρθιος, γράφοντας στα παλιά των υποδημάτων του, τις παραδόσεις και τα δόγματα της Ορθοδοξίας. Είναι ντροπή τους. Και εν πάση περιπτώσει δεν μας κάνουν τέτοιου είδους εκσυγχρονιστές στη ΝΔ».