Καμίνης: Θετική η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό

Loading...


Θετική είναι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Συγκεκριμένα, το ανώτατο δικαστήριο ενέκρινε ως νόμιμη την κρατική χρηματοδότηση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για την ανέγερση του τεμένους.

Εν τω μεταξύ, σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν για την παρουσία του στο συνέδριο του Ποταμιού στο Λαύριο, ο κ. Καμίνης δήλωσε κατηγορηματικά ότι κεντρικότερη σκηνή για τον ίδιο από το δήμο δεν υπάρχει, ξεκαθαρίζοντας πως θα τιμήσει την εντολή που του έδωσαν οι Αθηναίοι για 5 χρόνια.

Αναφορικά με τους σχολικούς φυλακες, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι η κυβέρνηση πρέπει να βρει άμεσα λύση για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία, καθώς μπαίνουν εξωσχολικοι και κάνουν καταστροφές. «Αν κ κυβέρνηση δεν μπορεί, να μας δώσει τα χρήματα να λύσουμε εμείς το πρόβλημα.», τόνισε ο κ. Καμίνης.

Σχετικά με την απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, ο δήμαρχος ανέφερε ότι ο δήμος χάνει χρήματα από τη μη εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης και ότι περιμένει τον νέο υπουργό Εθνικής Άμυνας, Β. Κικίλια να ενημερωθεί για να ξεκινήσει η εφαρμογή του μνημονίου που ο Δήμος Αθηναίων υπέγραψε με τον Ν. Δένδια.Ετικέτες