Επίθεση Τζαβέλλα στον Αναστασιάδη: «Η Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζί»

Loading...


Με μακροσκελή ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ και υπό αγωνιστικό περιορισμό εδώ και μερικές εβδομάδες Γιώργος Τζαβέλλας, επιτέθηκε στον προπονητή της ομάδας Αγγελο Αναστασιάδη, βαθαίνοντας ακόμα το ρήγμα που υπάρχει ανάμεσα τους εδώ και εβδομάδες.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Μπορώ να αντέξω να με βρίζουν να με φτύνουν και να διαρρέουν ψέματα όσοι αντίπαλοι θέλουν. Μπορεί να το κάνουν και μέλη της οικογένειας μου αφού όμως μάθουν την αλήθεια.

Κι εγώ πιστεύω στον Θεό αλλά θεωρώ πως την πίστη του την υπηρετείς μόνο με αλήθεια. Πέρασα ένα δύσκολο εξάμηνο αλλά δεν μίλησα για να μην κάνω κακό στην ομάδα που μου φέρεται άψογα.

Παρ’ ότι εξασφάλισα ειδική άδεια για να επισκεφτώ τον προσωπικό μου γιατρό (ενώπιον των συμπαικτών μου) και ενώ ενημέρωσα την επόμενη μέρα τον προπονητή ό,τι θα μπορέσω να συμμετέχω κανονικά στην αποστολή για το Καραϊσκάκης προς έκπληξη μου ενημερώθηκε μέσα από sites ότι βρίσκομαι εκτός αποστολής.

Τις επόμενες μέρες κι ενώ ο προπονητής αναγνώρισε το λάθος του, και με διαβεβαίωσε πως θα το κάνει αυτό δημόσια ποτέ δεν το έκανε αυτό πειστικά.

Έπειτα, μετά το παιχνίδι της Τρίπολης μου ανακοίνωσε πως επειδή είμαι εγώ ο φταίχτης της ήττας, δεν πρόκειται εγώ με αυτόν προπονητή να ξαναπαίξω και με έθεσε για μια ακόμη φορά εκτός ομάδας.

Εγώ μιλάω με το όνομά μου μπροστά δεν βάζω τον «πλαϊνό μου» να διοχετεύει επανειλημμένα ψέματα στα μίντια. Εξ’ άλλου η Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζί». Ετικέτες