Έρογλου: Ό,τι δεν μπορεί να πει η “ε/κ διοίκηση” το λέει η εκκλησία και το αντίστροφο

Loading...


Στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα ο τ/κ “λαός” είναι έτοιμος για μια λύση που θα τον ικανοποιεί, δήλωσε χθες ο Ντερβίς Έρογλου, προσθέτοντας ότι πρώτη φορά υπάρχει μια τέτοια επιθυμία για λύση και σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις επιμηκυνθούν θα μειωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για λύση.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε συνάντηση που είχε χθες με τη συντεχνία των εργαζομένων Hur Is, ο κ. Έρογλου επανέλαβε ότι οι Τ/κ εδώ και χρόνια αναζητούν μια λύση και εάν οι Ε/κ επιδείξουν βούληση γα μια συμφωνία τότε αυτή είναι πιθανή. Η τ/κ πλευρά, συνέχισε, επιθυμεί μια λύση εντός του χρόνου ενώ η ε/κ πλευρά επιμένει σε λύση εντός του 2015.

Σε περίπτωση που οι συνομιλίες συνεχιστούν με την επιθυμία για την επίτευξη συμφωνίας εντός του χρόνου, τότε αυτό μπορεί να είναι πιθανό, συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος σε πρόσφατες δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου, ο Ερογλου είπε ότι από παλιά, ό,τι δεν μπορεί να πει η “ε/κ διοίκηση” το λέει η εκκλησία και ό,τι δεν μπορεί να πει η εκκλησία το λέει η “ε/κ διοίκηση”. Η τ/κ πλευρά, κατέληξε, επιδιώκει μια βιώσιμη και μόνιμη συμφωνία.Ετικέτες