ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πόσο καφέ μπορείτε να πίνετε τη μέρα

Μάρτιος 27, 2016 στις 19:06 μμ

Ο καφές έχει πολλαπλά και επιστημονικά τεκμηριωμένα οφέλη για την υγεία, καθώς έχει συνδεθεί κατά καιρούς με το μειωμένο κίνδυνο […]

Αυτό είναι το νοθευμένο ελαιόλαδο που ανακαλεί ο ΕΦΕΤ (ΦΩΤΟ)

Μάρτιος 23, 2016 στις 16:47 μμ

Στην ανάκληση νοθευμένου ελαιολάδου από την αγορά προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Ποιο είναι το νούμερο ένα λάθος που κάνουμε με τον καφέ

Μάρτιος 19, 2016 στις 15:10 μμ

Οι περισσότεροι από εμάς δεν αποδίδουν εάν δεν πιουν έστω ένα φλιτζάνι καφέ το πρωί.

Ποια τρόφιμα πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο και ποια όχι

Μάρτιος 17, 2016 στις 19:06 μμ

Έχετε μόλις επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ και πρέπει να αποφασίσετε ποια τρόφιμα πρέπει να συντηρήσετε στο ψυγείο και ποια […]

Συμβουλές από τον ΕΦΕΤ για την αγορά σαρακοστιανών -Τι πρέπει να προσέξετε

Μάρτιος 9, 2016 στις 14:27 μμ

Συμβουλές στους καταναλωτές για την αγορά των σαρακοστιανών εδεσμάτων δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, ο οποίος παράλληλα προβαίνει σε […]

Αυτό είναι το ελιξίριο όλων των παθήσεων!

Μάρτιος 8, 2016 στις 12:16 μμ

Ένα από τα αρχαιότερα φυτά στη γη Σχετικές αναφο­ρές υπάρχουν σε κείμενα του Θεόφραστου, μαθητή του Αριστοτέλη, αλλά κυρίως του […]

Aυτό είναι το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο, και είναι ελληνικό (ΦΩΤΟ)

Μάρτιος 4, 2016 στις 15:36 μμ

To περασμένο Σάββατο στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια, 700 νερά από όλο τον πλανήτη διαγωνίστηκαν στο 26ο ετήσιο Berkeley […]

Φτιάξτε γάλα από αμύγδαλα σε 5 απλά βήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Φεβρουάριος 23, 2016 στις 7:00 πμ

της Αλίκης Στεφάνου Γάλα από ωμά αμύγδαλα: Αγνό ρόφημα με πολλά θρεπτικά συστατικά και σημαντική πηγή ασβεστίου. Ιδανικό για άτομα […]

Προσοχή: θανατηφόρα διατροφική «βόμβα» στο τραπέζι μας

Φεβρουάριος 15, 2016 στις 17:57 μμ

Επιδημιολογική μελέτη της καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθηνάς Λινού στα Οινόφυτα, έφερε στην επιφάνεια ένα φοβερό μυστικό για το […]

Φαγητά που περιέχουν αυγά: Πόσο διαρκούν στο ψυγείο – Προσοχή!

Φεβρουάριος 14, 2016 στις 20:06 μμ

Είναι γνωστό ότι τα αυγά είναι πιο ευαίσθητα από πολλές άλλες τροφές, όσον αφορά τον τρόπο αποθήκευσης, μαγειρέματος και συντήρησής […]