Χαλέπι: Σκοτώθηκε νεογέννητο ενός λεπτού-Έκκληση για διεθνή ημέρα προσευχής & νηστείας

Loading...


Μια διεθνής έκκληση για μια παγκόσμια ημέρα προσευχής για τους Χριστιανούς στο Χαλέπι ζητήθηκε για αυτή την Κυριακή 8 του Μάη.

Η ημέρα της προσευχής έχει ζητηθεί μετά από την πρόσφατη σφοδρή βομβιστική επίθεση που έφερε ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή στην πόλη, σκοτώνοντας εκατοντάδες, ενώ υπήρξε ακόμη και χτύπημα σε νοσοκομεία σύμφωνα με την Open Doors, τη φιλανθρωπική οργάνωση που εξυπηρετεί διωκόμενους χριστιανούς.

Ένας από τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στις τελευταίες βομβιστικές επιθέσεις ήταν ένα μωρό ηλικίας μόλις ένός λεπτού! .

«Σας ζητούμε να ενωθείτε μαζί μας σε μια διεθνή ημέρα για προσευχή και νηστεία για το Χαλέπι. Αρνούμαστε να βλέπουμε άλλο πια το θάνατο στη Συρία, στο Χαλέπι ειδικά, και εμείς κηρύσσουμε την ανάσταση του αγαπημένου μας Χριστού στην χώρα μας», είπε ένας Χριστιανός από το Χαλέπι.

Ένας άλλος άνδρας περιέγραψε την επίθεση στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες: Σήμερα, χτυπήθηκε το νοσοκομείο όπου η γυναίκα μου γέννησε την κόρη μας. Αυτό ήταν το καλύτερο νοσοκομείο για να γεννήσουν ο ιγυναίκες στο Χαλέπι. Θεωρείτο επίσης ως ένα από τα πιο σημαντικά.. νοσοκομεία για τη θεραπεία της στειρότητας στη Μέση Ανατολή. Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν είναι 17. Έ​νας από τους μάρτυρες είναι ένα μωρό, με ζωή μονάχα ενός λεπτού!