Υποστηρικτές των αμβλώσεων «μπούκαραν» σε καθολικό ναό στην Ισπανία (video)

Loading...


Διαστάσεις ανοιχτού πολέμου λαμβάνει το θέμα των αμβλωσεων στην Ισπανία με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Οι υποστηρικτές των αμβλώσεων μάλιστα δε δίστασαν την περασμένη Κυριακή να εισέλθουν σε καθολικό ναό προκειμένου να…διαμαρτυρηθούν και μην υπολογίζοντας ούτε ιερό ούτε όσιο έφτασαν μέχρι το βωμό! 

Αναλυτικότερα: 

 Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στην ενορία του San Miguel στην πόλη-λιμάνι της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, ‘ενα πλήθος υποστηρικτών του «δικαίωματος στην άμβλωση», φωνάζοντας συνθήματα για την ελευθερία στο δικαίωμα να σκοτώνουν τα αγέννητα παιδιά, εισήλθαν στο ναό και περπάτησαν προς τον βωμό.

 «Φώναζαν και έκαναν πολύ θόρυβο. Έπρεπε να διακόψω τη θεία λειτουργία και να καθησυχάσω τους ενορίτες, ήταν τρομοκρατημένοι », – είπε ο ιερέας Emilio Ramos. 

Κάποιοι ενορίτες μάλιστα που επιχείρησαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές βρήκαν και τον μπελά τους αφού εις βάρος τους έγινε καταγγελία σχετικά με τη χρήση βίας κατά των διαδηλωτών! 

Τον τελευταίο καιρό, στην Ισπανία εξελίσσεται μια σειρά παράνομων πράξεων σε βάρος των χριστιανικών εκκλησιών. Ένα πλήθος με πλακάτ διέκοψε τη θεία λειτουργία των Χριστουγέννων σε ενορία στη Βαρκελώνη. Η Εκκλησία της Αγίας Μαρίνα στη Σεβίλλη πυρπολήθηκε. Οι αριστεροί αναρχικοί πέταξαν αυτοσχέδιες βόμβες σε εκκλησίες στη Μαδρίτη και στη Σαραγόσα. Πριν από λίγες ημέρες 20 υποστηρικτές της άμβλωσης αλυσοδέθηκαν στις πόρτες του καθεδρικό ναό του Βεράντες , κοντά στη Βαρκελώνη, φωνάζοντας συνθήματα.

{youtube}AfaUXPJfEw0{/youtube}Ετικέτες