Τραγικό! Σχολείο δεν δέχτηκε 12χρονη καρκινοπαθή(ΦΩΤΟ)

Loading...


Πάνω που σκέφτηκε πως τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν χειρότερα, η 12 χρονη Rose McGrath πήρε μια απίστευτη επιστολή από το σχολείο της.

Τα τελευταία 3 χρόνια, η Rose δίνει μάχη με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Το πρόγραμμα θεραπείας απαιτεί συνεχή εντατική χημειοθεραπεία. Ευτυχώς για το κορίτσι και την οικογένειά της, ο καρκίνος είναι τελικά σε ύφεση.

Επομένως η Rose ήταν πρόθυμη να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή μετά τον καρκίνο, αλλά όλα άλλαξαν όταν έλαβε μια επιστολή δηλώνοντας ότι είχε απορριφθεί από το Γυμνάσιο St Joseph.

Επικαλούμενο διάφορες δικαιολογίες περί ακαδημαϊκών λόγων απόδοσης, το σχολείο της Rose της έγραφε ότι δεν μπορούσε πλέον να την συμπεριλάβει στο μαθητολόγιο παρά το γεγονός ότι ήταν σε καλό δρόμο για να περάσει τα περισσότερα μαθήματα

Ο πατήρ Ιωάννης Fleckenstein εκπρόσωπος των Καθολικών Σχολείων του Battle Creek σχολίασε σχετικά σε μια συνέντευξη στο δίκτυο WWMT: “Πρόκειται για έκτακτες περιστάσεις, αλλά έγιναν τόσες πολλές διευκολύνσεις σε σημείο που νιώσαμε τελικά πως προέκυψε ζήτημα για το πως τελικά θα μπορούσε να βοηθηθεί η Rose”

Το σχολείο δηλαδή δήλωσε ότι παρείχε «πάρα πολλές διευκολύνσεις» για ένα κορίτσι που πέθαινε από καρκίνο, και του οποίου το σώμα είχε ρημάξει από τις συνεχείς χημειοθερπαείες.

Έτσι, “για το καλό της” αποφάσισαν να την πετάξουν έξω;Ετικέτες