Τι άλλο θα δούμε; «Τεστ θανάτου» για το πόσο θα ζούμε…

Loading...


Βασικό κομμάτι του Χριστιανισμού είναι η πίστη στην Ανάσταση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

Ο Χριστός ενίκησε το θάνατο κι με αυτόν τον τρόπο απέβαλε και τον φόβο του θανάτου από τους Χριστιανούς. Για τον Χριστιανό ο θάνατος δεν είναι ένα τέλος αλλά μια καινούρια αρχή… Η σύγχρονη επιστήμη όμως επιχειρεί να «διερευνήσει» το ζήτημα του θανάτου και υπόσχεται πως μπορεί να…προειδοποιήσει κάθε άνθρωπο για αυτόν. 
Βρετανοί επιστήμονες παρουσιάζουν το λεγόμενο »τεστ θανάτου»…
Ένα τεστ με το οποίο. υποστηρίζουν πως μπορείτε να μάθετε πόσα χρόνια ζωής έχετε ακόμα μπροστά σας. Η περίπλοκη αυτή συσκευή αναλύει τα ενδοθηλιακά κύτταρα του σώματος μέσω της επιφάνειας του δέρματος, μετρώντας το πώς το σώμα θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Δημιουργήθηκε από επιστήμονες σε βρετανικό πανεπιστήμιο και μετρά τη ροή από το μέγιστο στο ελάχιστο στα ενδοθηλιακά κύτταρα και στη συνέχεια αναλύει το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα βαθμολογείται από 0 που σημαίνει θάνατο, μέχρι 100 που ισούται με τη βέλτιστη λειτουργία του οργανισμού, ενώ μετά χρησιμοποιείται από τους επιστήμονες για να υπολογίσει το χρονικό διάστημα που απομένει πριν το θάνατο.

Το τεστ θανάτου σχεδιάστηκε από δύο επιστήμονες καθηγητές φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Lancaster, την Aneta Stefanovska και τον Peter McClintock, με τη βοήθεια κρατικών επιχορηγήσεων και φιλανθρωπιών.

Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι μέχιρ που μπορεί να φτάσει η επιστήμη; Μπορεί αυτό το λεγόμενο «τέστ θανάτου» να αποτελέσει «τεστ πίστης» για τον Χριστιανό;Ετικέτες