Τελικά κ.Μπιλντ, ποιος είναι η πραγματική απειλή για τον κόσμο;

Loading...


Τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους, ο υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Καρλ Μπιλντ, είχε εκτοξεύσει απίστευτα αήθη επίθεση εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας, αλλά και του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οκτώ μήνες μετά, κ.Μπιλντ θα μας πείτε ποιος είναι απειλή για τον κόσμο;

Τότε, ο υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας είχε πει πως: «Η Ορθοδοξία αποτελεί απειλή για το δυτικό πολιτισμό και ο Β.Πούτιν δεν δεσμεύεται από τις διεθνείς αξίες, αλλά δεσμεύεται από την Ορθοδοξία». Προφανώς θα σοκαρίστηκε και αυτός από τις τρομοκρατικές ενέργειες στο Παρίσι.

Κ.Μπιλντ στη γαλλική πρωτεύουσα ποιοι ήταν οι δράστες. Ορθόδοξοι Ιερείς ή μουτζαχεντίν τζιχαντιστές που θέλουν βιαίως να καταλύσουν ό,τι υπάρχει στο δυτικό κόσμο στο όνομά της δικής τους θρησκείας;

Ποιοι ήταν κ.Μπιλντ; Εχετε να πείτε κάτι τώρα ή θα πάρετε μέρος σε κάποια πορεία και μετά θα κατηγορήσετε τους Ορθοδόξους ή τους Ρώσους για ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη;

Διαβάστε τι είχε γράψει στις 4 Απριλίου η ιστοσελίδα defencenet.gr: «Ο φιλότουρκος (γνωστή η υπόθεση με τις αμοιβές του από την Τουρκία ως λομπίστας των τουρκικών συμφερόντων) και γνωστός θαμώνας της Λέσχης Μπίλνερμπεργκ (2006, 2008, 2009, 2013) του Council on Foreign Relations (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής, ο Σουηδός ΥΠΕΞ Καρλ Μπιλντ (Nils Daniel Carl Bildt) προχώρησε σε πρωτοφανείς δηλώσεις κατά της Ορθοδοξίας.

Δηλώσεις οι οποίες μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτές οι στιγμές δεν έχουν απαντηθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Ο Καρλ Μπιλντ, ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991-1994), δήλωσε συγκεκριμένα ότι «Η Ορθοδοξία αποτελεί απειλή για το δυτικό πολιτισμό» και ο Β.Πούτιν δεν δεσμεύεται από τις διεθνείς αξίες, αλλά δεσμεύεται από την Ορθοδοξία»!

Κηρύσσοντας κατ’αυτόν τον τρόπο έναν θρησκευτικό «πόλεμο» στην Ευρώπη που είναι ότι πιο σίγουρο όχι απλά για να διαλυθεί αλλά για να κυλήσει πάλι σε πολυαίμακτους θρησκευτικούς πολέμου.

Ο Σουηδός ΥΠΕΞ προφανώς για να βρει κάτι πρωτότυπο να πει για τον Β.Πούτιν, υποστήριξε ότι: «Έδειξε σύνδεση με τις δυτικές αξίες κατά την πρώτη δεκαετία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και προσπάθησαν να τις επιβάλλει στους πολίτες της, αλλά η σημερινή ηγεσία της Ρωσίας παίρνει μια σταθερή στάση κατά της Δύσης’, αναφέρουν τα ρωσικά πρακτορεί ειδήσεων

Σύμφωνα με τα λόγια του Bildt, «ο Βλαντιμίρ Πούτιν καταδεικνύει την προσήλωσή του όχι στις παγκόσμιες αξίες, αλλά στις αξίες της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας«, σε σχετικό post στο Twitter του.

«Η νέα αυτή συμπεριφορά κατά της Δύσης του Πούτιν βασίζεται στο βαθύ συντηρητισμό των ιδεών της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας», είναι πεπεισμένος ο Καρλ Μπιλντ.

Ο Σουηδός υπουργός εξηγεί την επιδίωξη να καταστραφεί η ουκρανική εκκλησία και να φερθεί η ουκρανική αυτοκέφαλη εκκλησία πίσω στις πτέρυγες του Πατριαρχείου Μόσχας, με τον Πούτιν να επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο της Ουκρανίας. Αλλά ακριβώς η Ανατολική Ορθοδοξία, σύμφωνα με τον Mpild, είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό.

Η δήλωση του Δαβίδ Μπίλντ είναι η ακόλουθη και το θέμα το ανέδειξε το εξαιρετικό ιστολόγιο redskywarning.blogspot.gr (Κόκκινος Ουρανός) το οποίο κάνει καταπληκτική δουλειά.

«Στη σημερινή Ρωσία, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη. Ο Πούτιν δείχνει ότι δεν δεσμεύεται από τις διεθνείς αξίες, αλλά δεσμεύεται από την ορθοδοξία και πυροδοτεί το φόβο και το μίσος.

Η υποστήριξή που προσέφερε στον Άσαντ στη Συρία μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι ο Άσαντ προστατεύει την Ορθοδοξία στη Συρία.

Επιπλέον, η ορθοδοξία είναι πιο επικίνδυνη από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και ως εκ τούτου, αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για το δυτικό πολιτισμό».

Ο Καρλ Μπιλντ, ο οποίος είναι διαβόητος για τον ανθελληνισμό του, αφού όπου υπάρχει αντίπαλος της Ελλάδας αυτός εμφανίζεται να τον υποστηρίζει (Σκόπια, κατεχόμενα στην Κύπρο, Τουρκία), προέκυψε ότι είναι και πληροφοριοδότης των Αμερικανών.

Ο Τζούλιαν Ασάντζ του «WikiLeaks», έδωσε το «πράσινο φως» στους συνεργάτες του να δείξουν στη σουηδική εφημερίδα Expreseen απόρρητο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη προς το State Department, από το οποίο προκύπτει ότι ο Μπιλντ «συνεργάστηκε με την αμερικανική κυβέρνηση με παράνομο τρόπο».

Ο Καρλ Μπιλντ αποκαλύπτεται στο τηλεγράφημα ότι είναι πράκτορας των Αμερικανών από τα μέσα της δεκαετίας του 1970!

Φέρεται να στρατολογήθηκε από τον υπεύθυνο στρατηγικής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Καρλ Ρόουβ με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση από παλιά».Ετικέτες