«Συμβουλές» Ομπάμα στους Χριστιανούς με αφορμή το Πάσχα

Loading...


O Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου Πρωινού που συνοδεύεται από την Πασχαλινή Προσευχή το πρωί της Τρίτης στο Λευκό Οίκο είπε ότι ανησυχεί για τους Χριστιανούς που δεν έχουν αγάπη στην έκφρασή τους. 

Μετά από αποσπάσματα τόσο από τον Απόστολο Παύλο όσο και τον Πάπα Φραγκίσκο (!), ο Ομπάμα θέλησε να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς «να αγαπάμε τον πλησίον μας σαν τον εαυτό μας».

 «Πρέπει να πω ότι μερικές φορές ακούω εκφράσεις κάθε άλλο παρά αγάπης από Χριστιανούς» τόνισε

Ο Ομπάμα χαιρέτισε χριστιανούς ηγέτες από όλη τη χώρα στο πρωινό-προσευχή στο Λευκό Οίκο ζητώντας να προβληματιστούν σχετικά με την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

Η οικουμενική ομάδα των επισκεπτών περιελάμβανε την αιδεσιμότατη Δρ Ann Lightner Fuller, τον Καρδινάλιο Donald Wuerl, ατον αιδεσιμότατο Al Sharpton, την τραγουδίστρια χριστιανικών τραγουδιών Amy Grant, και τον Russell Moore, πρόεδρο της Επιτροπής Ηθικής και Θρησκευτικής Ελευθερίας (Βαπτιστές).

«Το Πάσχα είναι επιβεβαίωση μας ότι υπάρχουν καλύτερες ημέρες στο μέλλον», είπε ο Ομπάμα κα ιτέλος έκανε επείγουσα έκκληση προς όλους να «βρουν τη δύναμη στην ανθρωπιά» αναγνωρίζοντας ότι «είμαστε όλοι παιδιά του Θεού», Ετικέτες