Στη Γερμανία τιμώρησαν καθολικό ιερέα γιατί μίλησε δημόσια κατά της ισλαμοποίησης

Loading...


Στη Γερμανία ένας καθολικός ιερέας, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση της PEGIDA πρόκειται να «τιμωρηθεί» από τον επίσκοπό του FelixGenn και να χάσει την εξουσία του ως ιερέας.

Ο πατέρας Παύλος Spätling είπε στην εκδήλωση της PEGIDA ότι το Ισλάμ έχει εξαπολύσει έναν πόλεμο 1.400 χρόνων στην Ευρώπη. Ανέφερε ότι τα τουρκικά στρατεύματα μια φορά έκαναν όλη τη διαδρομή μέχρι την Βιέννη.

Η Μητρόπολη του Münster είναι στη βορειοδυτική Γερμανία και καλύπτει τη μητροπολιτική περιοχή της Κολωνίας. Έχει περίπου 1.260 ιερείς. Σχεδόν το ήμισυ της Επισκοπής είναι Καθολικοί, αλλά ο εκκλησιασμός βρίσκεται σε τεράστια πτώση. Οι Επισκοπή έχει χάσει μέσα σε ένα χρόνο περίπου το 10% εκείνων που παρακολουθούν την κυριακάτικη λειτουργία.

Ο επίσκοπος Felix Glenn είναι γνωστός αριστερός. Όταν πραγματοποιήθηκε η πορεία της PEGIDA, έσβησε τα φώτα του καθεδρικού ναού της Κολωνίας για να διαμαρτυρηθεί για τηνPEGIDA. Ο Glenn κατήγγειλε τον ιερέα Spätling για «προώθηση δεξιών και ξενοφοβικών ιδεολογιών». Ο Glenn απαγόρευσε στον πατέρα Spätling να κηρύττει μέσα ή έξω από κάθε καθολική εκκλησία.

Οι φίλοι του πατέρα Spätling λένε ότι πρόκειται για έναν ιερέα ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τους Γερμανούς να ξαναέρθουν στην Κυριακάτικη λειτουργία και θεωρούν αυτή την «τιμωρία» σαν ένα άλλο καρφί που καρφώνεται στο φέρετρο της καθολικής Εκκλησίας από τους δικούς της ανθρώπους.  Ετικέτες