Πιτσιρικάς με καρκίνο σκόραρε με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ (BINTEO)

Loading...


Απίστευτη κίνηση από τη Βιγιαρεάλ, η οποία επέτρεψε σε μικρό οπαδό της που πάσχει από καρκίνο, να παίξει στο φιλικό με τη Σέλτικ και να σκοράρει

Μία σπουδαία κίνηση για έναν φίλαθλο της ομάδας έκανε η Βιγιαρεάλ, η οποία δεν έμεινε ασυγκίνητη μπροστά στη μάχη που δίνει ο μικρός Γκόχαν με τον καρκίνο.

Η ισπανική ομάδα έδωσε φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα με τη Σέλτικ, τα έσοδα του οποίου πήγαν στην οικογένειά του. Επιπλέον, οι παίκτες της πρώτης ομάδας, της δεύτερης αλλά και το προσωπικό, δώρισαν 50.000 ευρώ στην οικογένεια του μικρού.

Ωστόσο, η ομάδα προχώρησε παραπέρα κάνοντας πραγματικότητα και ένα όνειρο του Γκόχαν. Του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί βασικός για κάποια δευτερόλεπτα στο φιλικό και να σκοράρει.

Ο νεαρός μπήκε στο «Μαδριγάλ», αφού πρώτα δήλωσε στο κανάλι της Βιγιαρεάλ αγχωμένος και τονίζοντας πως «ήταν κάτι που δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου». Στη συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια, γνώρισε τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας και φόρεσε την εμφάνισή της με τον Κάνι να τον πειράζει. Ύστερα όντας στο αρχικό σχήμα μπήκε να παίξει, σκόραρε και αποθεώθηκε από το κοινό. 

 Ετικέτες