Πανεπιστημιακό εργαστήριο-τζιχάντ για…αποκεφαλισμούς

Loading...


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Την ύπαρξη και λειτουργία ενός ολόκληρου πανεπιστημιακού εργαστηρίου παραγωγήςοπλικών συστημάτων» μαζικής καταστροφής και επιθέσεων αυτοκτονίας στην πρωτεύουσα του ISIS την πόλη Raqqa της Συρίας, αποκαλύπτει ένα πολύ ενδιαφέρον αμερικανικό ρεπορτάζ με αποκλειστικές και εντυπωσιακές φωτογραφίες.

ΦΟΤΟ4Όπως αναφέρεται, αυτοί που έκαναν το παράτολμο αυτό ρεπορτάζ έμειναν κυριολεκτικά εμβρόντητοι από αυτά που έβλεπαν και που τους παρουσίαζαν οι λεγόμενοι επιστήμονες Τζιχαντιστές, οι οποίοι όπως έδειξαν έχουν φοβερές γνώσεις πάνω στο εξοντωτικό αντικείμενο τους και είναι τέλεια καταρτισμένοι για την παραγωγή και χρήση νέων έξυπνων μεθόδων απολύτου καταστροφής.

Μάλιστα το ισλαμικό κράτος πληρώνει αδρά και άλλους ειδικούς σε αυτόν τον τομέα για να προχωρήσουν οι έρευνες στην κατασκευή τελειότερων οπλικών τρυκ, που θα σπέρνουν πιο εύκολα και πιο μαζικά τον θάνατο.

ΦΟΤΟ3Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η επίδειξη του νέου τρυπανιού που θα… κόβει τα ανθρώπινα κεφάλια των απίστων, σκορπώντας την φρίκη στους μάρτυρες αυτών των εικόνων.

Το μήνυμα από αυτή την… «επίδειξη» ήταν σαφής. Οι συνένοχοι της φρίκης, πολλοί!Ετικέτες