Παγκόσμιος σάλος: Πετούν τους νεκρούς της Malaysia σε απορριματοφόρα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Οι εικόνες προκαλούν φρίκη –

Για «τελευταία προσβολή» των 295 νεκρών της Malaysia που καταρρίφθηκε στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας κάνουν λόγο τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης – «Αν 200 Αμερικανοί πολίτες κείτονταν έτσι, κάτι θα γινόταν…», ψελλίζει ο πατέρας ενός θύματος

Οι οικογένειες των θυμάτων απευθύνουν έκκληση στους διεθνείς οργανισμούς για την σύντομη επιστροφή των σορών των δικών τους ανθρώπων, τους οποίους δεν μπορούν ούτε να θρηνήσουν, αλλά ούτε να οργανώσουν την κηδεία τους. Οι συγγενείς των θυμάτων εκφράζουν την οργή τους αποκαλώντας εξευτελιστική και απάνθρωπη την μεταχείριση που έχουν δεχθεί τα πτώματα των άτυχων επιβατών.

Ο Hans De Borst, πατέρας ενός δεκαεπτάχρονου Ολλανδού που ταξίδευε με την πτήση MH17 από το Άμστερνταμ για διακοπές στη Μαλαισία, ανέφερε γεμάτος οργή, ότι αν τα θύματα ήταν Αμερικανοί θα είχε ήδη γίνει κάτι για την μεταφορά τους, ενώ τώρα «εμείς απλά πρέπει να παρακαλούμε ευγενικά τους αντάρτες»!Ο επικεφαλής της ομάδας των Ολλανδών ιατροδικαστών δήλωσε ότι το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι οι αντάρτες θα επιτρέψουν στο μοιραίο τρένο να αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για άγνωστο προορισμό όπου οι σοροί θα εξεταστούν από τους εμπειρογνώμονες, προτού ταξιδέψουν στις χώρες τους.
Εν μέσω της οργής της διεθνούς κοινότητας και των εκκλήσεων των δικών τους ανθρώπων για επαναπατρισμό των σορών, τα πτώματα των θυμάτων της μοιραίας πτήσης ΜΗ17 των Μαλαισιανών αερογραμμών, που κατερρίφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην ανατολική Ουκρανία στοιβάζονται σε τρένο- ψυγείο για να μεταφερθούν σε μέρος όπου θα εξεταστούν από ειδικούς και αργότερα θα ταξιδέψουν στον τόπο καταγωγής τους.

Επί τρεις ημέρες τα πτώματα των 295 άτυχων επιβατών της μοιραίας πτήσης ευρίσκοντο σε κατάσταση αποσύνθεσης διάσπαρτα στα χωράφια κοντά στο χωριό Grabovo της ανατολικής Ουκρανίας, η οποία ελέγχεται από τους φιλορώσους αντάρτες. Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου έγινε μια χαοτική επιχείρηση κατά την οποία οι σοροί μαζεύτηκαν στην άκρη του δρόμου, αφού τοποθετήθηκαν σε μαύρες σακούλες και στοιβάχτηκαν μέσα σε βρόμικα φορτηγά για να μεταφερθούν έξι χιλιόμετρα μακριά στον σταθμό όπου βρίσκεται το τρένο ψυγείο.

Σύμφωνα με εργαζόμενο στο τρένο η ψύξη είχε χαλάσει χθες την νύχτα και αποκαταστάθηκε σήμερα το πρωί για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι οι επικριτές του βρήκαν την ευκαιρία να τον κατηγορήσουν για την καταρρίψη της πτήσης ΜΗ17 προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους πολιτικούς στόχους. Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι στην περιοχή που κατέπεσε το Boeing 777 υπάρχουν ήδη εκπρόσωποι των ανταρτών και αξιωματούχοι από το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της κυβέρνησης του Κιέβου, ενώ τόνισε ότι αυτό δεν είναι αρκετό και χρειάζεται μια πλήρως αντιπροσωπευτική ομάδα εμπειρογνωμόνων για να εργαστεί στον χώρο.Ετικέτες