Ντοκουμέντα από σπίτι «με εκατοντάδες δαίμονες»

Loading...


Ιστορία βγαλμένη από θρίλερ διαδραματίζεται στην Ιντιάνα των ΗΠΑ όπου μία γυναίκα υποστηρίζει ότι στο σπίτι της ζουν εκατοντάδες δαίμονες που βασανίζουν τα παιδιά της.

Το πιο περίεργο είναι ότι το ίδιο υποστηρίζει και η τοπική αστυνομία που έδωσε ντοκουμέντα από το σπίτι – Μεταξύ τους και ένα ηχητικό με μία παράξενη φωνή.
Η Λατόγια Άμονς είναι μητέρα τριών παιδιών και ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας, αφού όπως υποστηρίζει η κατάσταση βγήκε τόσο πολύ εκτός ελέγχου, ώστε ο οκτάχρονος γιος της περπατούσε ανάποδα πάνω σε τοίχο και η 12χρονη κόρη της βρέθηκε να αιωρείται πάνω από το κρεβάτι.

Σημειώνεται ότι όσα αναφέρει, επιβεβαιώνουν και άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια, μιλώντας για περίεργα φαινόμενα στο σπίτι και κυρίως στο υπόγειο.

Την ιστορία της γυναίκας στήριξε και ο επικεφαλής της Αστυνομίας, Τσαρς Όστιν, ο οποίος κλήθηκε να «συλλάβει» τους δαίμονες. Ο αστυνομικός που έχει 36 χρόνια πείρας, ήταν αρχικά επιφυλακτικός αλλά αναφέρει πως πείστηκε αφού επισκέφθηκε το σπίτι και μίλησε με τα μέλη της οικογένειας.

Η οικογένεια, η Λατόγια Άμονς, η μητέρα της και τα τρία παιδιά, νοίκιασαν το σπίτι τον Νοέμβριο του 2011. Υποστηρίζει ότι από τότε άρχισαν να συμβαίνουν όλο και πιο περίεργα πράγματα, δηλαδή μέσα στη νύχτα έπεφταν πράγματα, ακούγονταν βήματα, πόρτες άνοιγαν μόνες τους και έβλεπαν σκιές στο καθιστικό τους.

Η ιστορία τους έγινε πιο «συναρπαστική» όταν σε φωτογραφία από το σπίτι διαπιστώθηκε πως εμφανίζεται μία λευκή μορφή στο παράθυρο, ενώ η αστυνομία υποστήριζε πως εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ήταν στο σπίτι.

Επίσης η Daily Mail, φέρνει στο φως βίντεο από την αστυνομία, στο οποίο έχει καταγραφεί περίεργος θόρυβος στο υπόγειο και μία φωνή που οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι δεν αντιλήφθηκαν όταν βρίσκονταν στο χώρο αλλά μετά, όταν άκουσαν την καταγραφή.

Πάντως, σύμφωνα με τον Independent, γιατρός που επισκέφθηκε την οικογένεια, υποστηρίζει πως η μητέρα έχει παραισθήσεις και τα παιδιά κάνουν πως έχουν και αυτά τις ίδιες εμπειρίες προκειμένου να βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος μαζί της.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, με διαταγή της αστυνομίας ένας ιερέας έκανε εξορκισμό στην Άμονς και τα παιδιά, οι οποίοι εγκατέλειψαν το σπίτι τελικά.  Οι νέοι ένοικοι δεν έχουν αναφέρει κάτι περίεργο.Ετικέτες