Λετονοί θεωρούν τον Πούτιν αγγελιοφόρο του Θεού!

Loading...


Ως αγγελιοφόρο του Θεού πάνω στη γη βλέπουν τον Ρώσο πρόεδρο Πουτιν οι Λετονοί… Τουλάχιστον αυτό ομολογεί ο Αρχιεπίσκοπος της Ευαγγελικής Λουθηρανικής Εκκλησία στην Λετονία Janis Vanags, ο οποίος επαινεί τον Ρώσο Πρόεδρο και παράλληλα επικρίνει το μοντέλο της δημόσιας ζωής που επιβάλλεται από τη Δύση .

«Αυτοί ( οι Λετονοί), ακούν μια φωνή λογικής στις ομιλίες του Πούτιν όταν μιλάει για τις παραδοσιακές αξίες και πρέπει να πιστέψουμε πως ο Πούτιν στα μάτια τους φαίνεται ως αγγελιοφόρος του Θεού »  δήλωσε σε συνέντευξη του στη λεττονική Diena ο εν λόγω Αρχιεπίσκοπος, σύμφωνα με το πρακτορείο interfax-religion.com

Απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με την επαναξιολόγηση των οικογενειακών αξιών και το αίτημα κάποιων για άρνηση του παραδοσιακού γαμου και για νομιμοποιήση της παιδεραστίας , σημείωσε ότι πολλοί Λετονοί αντιμετωπίζουν αυτές τις τάσεις μόνο ως αυτοκτονία! 

» Ο Δυτικός κόσμο μάς στερεί την εθνική ταυτότητα και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής. Η αλήθεια είναι ότι η Λετονία και η Ρωσία ως  κράτη θα πρέπει να είναι φίλοι και να συνεργάζονται αφήνοντας πίσω παλιές αντιθέσεις» τονισε ο αρχιεπίσκοπος.

Είναι , επίσης, βέβαιος ότι ένα έθνος δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς πατριωτισμό .

» Γιατί η Ρωσία υποστηρίζει την πολιτική του Πούτιν ; Επειδή έχει προκαλέσει ένα κύμα πατριωτισμού . Ένα κράτος καταρρέει χωρίς πατριωτισμό » ανέφερε ακόμη ο Αρχιεπίσκοπος Janis Vanags.Ετικέτες