Κρεμλίνο: Βγήκε το διαζύγιο του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν

Loading...


Επισήμως το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι βγήκε το διαζύγιο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με την επί 30 χρόνια σύζυγό του Λουντμίλα, μετά τον αιφνίδιο χωρισμό του ζεύγους το περασμένο καλοκαίρι.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πέσκοφ, επιβεβαίωσε την πληροφορία του πρακτορείου Itar-TASS ότι «το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε».

Ο Ρώσος πρόεδρος και η Λουντμίλα έβαλαν τέλος στο γάμο τους έπειτα από τριάντα χρόνια και μάλιστα μπροστά στις κάμερες το περασμένο καλοκαίρι

Με κοινή τους εμφάνιση στη ρωσική τηλεόραση ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η σύζυγός του Λουντμίλα ανακοίνωσαν το καλοκαίρι που μας πέρασε ότι ο γάμος τους τελείωσε και πήραν διαζύγιο.

Το ζευγάρι παρακολούθησε μαζί παράσταση μπαλέτου στo αμφιθέατρο του Κρεμλίνου και μετά δήλωσαν μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων ότι ο γάμος τους τελείωσε. H Λουντμίλα είπε ότι ο χωρισμός ήταν «πολιτισμένος» και ότι θα μείνουν «για πάντα κοντά».

«Ηταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού, ελάχιστα βλεπόμασταν μεταξύ μας, ο καθένας έχει τη δική του ζωή» δήλωσε ο 61χρονος Πούτιν. Η ιδιωτική ζωή του Πούτιν μπαίνει τώρα στο στόχαστρο αφού κυκλοφορούν φήμες ότι συζεί με την ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάγιεβα.

Είναι η εποχή που ο Πούτιν είναι στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών της KGB και στη συνέχεια επικεφαλής της: