Η Ουρσουλίνα καλόγρια που συγκλόνισε το ιταλικό «The Voice» (video)

Loading...


H αδελφή Cristina Scuccia είναι μια 25 χρονη γυναίκα, με καταγωγή από τη Σικελία, αλλά με μόνιμη κατοικία στο Μιλάνο. Είναι μοναχή του τάγματος των Ουρσουλινών.

Από την παιδική ηλικία ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια. Το 2008 άρχισε να ασκεί την τέχνη του τραγουδιού, όταν την ανακάλυψαν τυχαία οι καλόγριες των Ουρσουλινών που είχαν οργανώσει ένα μουσικό συγκρότημα.

Ντροπαλή η αδελφή Cristina Scuccia ωθήθηκε από τους προϊσταμένους της για να συμμετάσχει στο The Voice of Ιταλία 2: «Αυτή είναι η αποστολή μου τώρα! » δήλωσε…

H Αδελφή Cristina Scuccia ερμήνευσε το τραγούδι «No One» της Alicia Keys και κατάφερε να αναγκάσει τους τέσσερις κριτές για να πατήσουν τα κουμπιά τους!
Ειδικά η αντίδραση της γνωστής Ιταλίδας τραγουδίστριας Raffaella Carrà είναι χαρακτηριστική όταν αντικρύζει ποιος τραγουδά και τη ρωτά: «Πώς κατέληξες στο The Voice». «Έχω ένα δώρο και θα το δίνω σε σας,» απαντά η διαγωνιζόμενη και συνέχισε λέγοντας «Ελπίζω ότι ο Πάπας Φραγκίσκος θα μου τηλεφωνήσει τώρα». Οι τηλεθεατές εντυπωσιάστηκαν με την απόδοσή της, και κάποιοι έλεγαν ότι βοηθά να φέρει την Καθολική Εκκλησία «πιο κοντά στους πολίτες».

{youtube}-YyMufUcWMg{/youtube}Ετικέτες