Ετοιμότητα για ρωσική επέμβαση στην Οδησσό αν συνεχιστούν οι σφαγές και τα ολοκαυτώματα (BINTEO)

Loading...


Η Κριμαία θωρακίζεται από την Ρωσία στον υπέρτατο βαθμό και όταν θα έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εξοπλισμού ύψους 2,5 δισ. δολ. μόνο για την Κριμαία που ανακοίνωσε πριν λίγο ο Ρώσος υπουργός Αμυνας Σ.Σοϊγκού, η Μαύρη Θάλασσα θα έχει μετατραπεί σε ρωσική «λίμνη»!

Ακόμα θα οργανωθεί μια Task Force για επέμβαση στην Υπερδνειστερία προς ενίσχυση της 14ης Στρατιάς που προστατεύει την χώρα, ενώ η Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια θα αποκτήσει αρχηγείο στην περιοχή. Συνολικά στην Κριμαία υπολογίζεται να αναπτυχθούν περί τις 50.000 προσωπικό…

Για την ώρα η ανησυχία που υπάρχει στα ρωσικά Επιτελεία είναι μήπως οι ταραχές και οι σφαγές στην Οδησσό συνεχιστούν και αναγκαστούν να επέμβουν. Για το λόγο αυτό διατηρείται σε ύψιστη ετοιμότητα τόσο η 14η Στρατιά στην Υπερδνειστερία, όσο και μία Ταξιαρχία Spetznaz μαζί με δύο αερομεταφερόμενες Ταξιαρχίες της Νότιας Διοίκησης.

Η όλη επιχείρηση θα υποστηριχθεί και από το Σύνταγμα Πεζοναυτών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, όσο και από τις Μοίρες μαχητικών, επιθετικών ελικοπτέρων και βομβαρδιστικών.

«Πριν από το τέλος του έτους θα έχουμε εγκαταστήσει νέες μονάδες αντιαεροπορικών συστημάτων (σ.σ. φημολογείται και η εγκατάσταση S-400) και θα αναπτυχθούν δύο Συντάγματα Πεζοναυτών. Επίσης ο Στόλος της Μαύρης Θάλασσας θα παραλάβει νέα σκάφη επιφανείας και νέας γενιάς υποβρύχια. Πρόκειται για μια τεράστια προσπάθεια η οποία χρειάζεται μεγάλη προσοχή» ανακοίνωσε ο Σ.Σοϊγκού.

Βασικός στόχος ττου ρωσικού Γενικού Επιτελείου είναι να κυριαρχήσει στην Μαύρη Θάλασσα, καθώς επίσης θα μεταφερθούν Μοίρες ναυτικών βομβαρδιστικών Tu-95 και Tu-22SM, ενώ εν καιρώ θα αντικατασταθούν οι Μοίρες των Su-24 Fencer (που έριξε όμως αρκετό ξύλο στο αμερικανικό αντιτορπιλικό ΑEGIS) με Su-34

Επίσης θα εγκατασταθούν μόνιμα συστοιχίες υπερηχητικών πυραύλων cruise επακτίου αμύνης P-800 Yakhont.

Πάρτε μια «γεύση» από τους Ρώσους αλεξιτπωτιστές:tilegrafima.gr