Εικόνες-σοκ: Τα παιδιά του ΙΚ ποζάρουν με Καλάσνικοφ και κομμένα κεφάλια (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Νέες ανησυχητικές εικόνες με παιδία τα οποία κρατούν κομμένα κεφάλια στα χέρια, σαν να είναι παιχνίδια, έρχονται στη δημοσιότητα από το μέτωπο των τζιχαντιστών στη Συρία.

Αγόρια που δεν έχουν κλείσει τα δέκα χρόνια ζωής μεγαλώνουν δίπλα από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, μαθαίνοντας από πρώτο χέρι την «τέχνη» του θανάτου.

Στις παρακάτω εικόνες ένα αγόρι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με ένα Καλάσνικοφ στα χέρια, ενώ ένα άλλο, κρατώντας το κομμένο κεφάλι ενός «άπιστου».

Επίσης, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο απεικονίζονται παιδιά να μαθαίνουν αν πυροβολούν και να σκοτώνουν σε μια από τις «εκπαιδευτικές» κατασκηνώσεις του ΙΚ.

Πάντως, όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε δηλώσεις του στο CNN ένα 13χρονο αγόρι το οποίο κατάφερε να δραπετεύσει από τα «στρατόπεδα» των τζιχαντιστών και να φτάσει ως την Τουρκία, οι ισλαμιστές μαθαίνουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα όπλα, να σκοτώνουν με μαχαίρια, να διαβάζουν το κοράνι, ενώ τα αναγκάζουν, επίσης, να παρακολουθούν φρικιαστικά βίντεο με εκτελέσεις «άπιστων».

 Ετικέτες