ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ: Η Τουρκία ισλαμοποιεί την Ευρώπη βάσει σχεδίου

Loading...


Ο Πρόεδρος του ρωσικού Ινστιτούτου Μέσης Ανατολής Evgeny Satanovsky πιστεύει πως η Ευρώπη έγινε εδώ και καιρό ένα μέρος του ισλαμικού κόσμου.

«Η Ευρώπη έγινε μέρος του ισλαμικού κόσμου εδώ και πολύ καιρό. Από την σκοπιά της άποψης του Ερντογάν , είναι αργά για την Ευρώπη να γίνει το μέρος του ισλαμικού κόσμου που λαχταρούσε να δει. Γι ‘αυτό την ισλαμοποιεί ριζικά», είπε σε συνέντευξη του στο Interfax-Religion.

Ο γνωστός αναλυτής είπε ακόμη πως το τελευταίο έτος, το μεγαλύτερο μέρος των ισλαμιστών που ήρθε στην Ευρώπη “ήρθε από την Τουρκία με την ενεργό επιρροή της τουρκικής μαφίας που γεμίζει τα κανάλια μεταφοράς αυτών των ανθρώπων, τον τουρκικό στρατό που τους ώθησε προς τα ελληνικά νησιά, τις τουρκικές ειδικές υπηρεσίες που βοήθησαν τον τουρκικό στρατό και μαφιόζους”.

Απαντώντας στο ερώτημα πώς μπορεί να σωθεί η Ευρώπη από νέες επιθέσεις τρόμου είπε ότι “αξιωματούχοι ασφαλείας και πολιτικοί θα πρέπει να αρχίσουν να εργάζονται με τον τρόπο που χρειάζεται, όχι με τον τρόπο που θεωρούν επαρκή.”

“Εάν ανησυχείτε με τα σκουπίδια στο δρόμο, θα πρέπει να τα μαζέψετε, αν δεν είστε ευχαριστημένοι από τα βρώμικα πιάτα, τα πλένουμε. Αν οι ριζοσπάστες ισλαμιστές σας ενοχλούν αρχίστε να δουλεύετε μαζί τους με το βαθμό της σκληρότητας και του επαγγελματισμού που απαιτείται” κατέληξε.

Φωτογραφία: EPA/ZOLTAN BALOGH HUNGARY OUTΕτικέτες