Γιατί έγινε ο Ιησούς πρωτοσέλιδο στο Newsweek;

Loading...


Για να φτάσει το παγκοσμίας φήμης περιοδικό Newsweek να βάλει στο πρωτοσέλιδό του τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό κάτι σημαίνει…

Έρευνες αποκαλύπτουν ότι πάνω από το 80 % των Αμερικανών αισθάνονται ότι η χώρα τους είναι εκτός τροχιάς. Στατιστικά αποκαλύπτουν την ηθική παρακμή της. Ολοένα και περισσότεροι πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει πίσω στο Θεό!

Όλο και περισσότεροι πολίτες πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να «κάνουν την Αμερική μεγάλη και πάλι» είναι να φτάσουν στην ρίζα του προβλήματος, που είναι η πνευματική. Και το σημείο εκκίνησης είναι να αντιμετωπιστούν οι ηγέτες τόσο πνευματικά και πολιτικά.

Και το γνωστό περιοδικό αποτύπωσε την τάση αυτή στο πρωτοσέλιδό του με το μήνυμα «Ο Ιησούς πάει Ουάσινγκτον. Θρησκευτικός πόλεμος για να σωθεί η Αμερική»

Ένα από τα κεφαλαιώδη προβλήματα στην χώρα φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι το φυλετικό. Βλέποντας τι έγινε σε Φέργκιουσον και Βαλτιμόρη και τα νέα επεισόδια σε πολιτικές συγκεντρώσεις, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την αναβίωση φυλετικών συγκρούσεων.

Ζητείται μετάνοια και φυλετική συμφιλίωση. Ετικέτες