Β.Πούτιν: Αντικαταστείτε άμεσα τις εισαγωγές στην άμυνα

Loading...


Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν απαίτησε εντός πολύ σύντομου χρονικού διαστήματος να επιλυθούν τα προβλήματα με αντικατάσταση εισαγωγών στων βιομηχανικό αμυντικό τομέα. Όπως εκτίμησε, τα ποσά που χρειάζονται για την υπόθεση αυτή υπάρχουν στο ρωσικό προϋπολογισμό.

«Σε μια σειρά από τους τομείς της αντικατάστασης εισαγωγών στο ρωσικό βιομηχανικό αμυντικό τομέα ακόμα υπάρχουν κενά «, διαπίστωσε ο επικεφαλής του κράτους στη συνεδρίαση της επιτροπής σε θέματα στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας.

Ο Πούτιν έθεσε την υπόθεση να εξαλειφθούν τα κενά αυτά «εντός πολύ σύντομου χρονικού διαστήματος «. «Γνωρίζω ότι το Υπουργείο Αμύνης και η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχουν επεξεργαστεί στην ουσία όλα τα θέματα αυτά. Θέλω για άλλη μία φορά να υπογραμμίσω ότι είναι άκρως σημαντικό πρώτα από όλα για το πρόγραμμα επαναφοδιασμού των ρωσικών Ενόπλων δυνάμεων «, επισήμανε ο Πρόεδρος.

Ο επικεφαλής του κράτους εξέφρασε την πεποίθηση ότι «τα πάντα είναι υλοποιήσιμα και θα πραγματοποιηθούν. Και, όπως φαίνεται, θα χρειαστούν πρόσθετα ποσά τα οποία υπάρχουν και δε βαρύνουν τον προϋπολογισμό «.Ετικέτες