Βίντεο: Βομβαρδισμός αμάχων στο Λουγκάνσγκ – Δεκάδες νεκροί από το νέο έγκλημα του Κιέβου

Loading...


Δύο βίντεο με νέο έγκλημα των Ουκρανών είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο.

Σε άλλη μια αποτρόπαια πράξη προχώρησε το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, που εν μέσω της αεροπορικής τραγωδίας με τους 298 νεκρούς του μαλαισιανού Boeing, προχώρησε σε βομβαρδισμό οικοδομικών τετραγώνων του Λούγκανσγκ από αέρος με Su-25, σκοτώνοντας περισσότερους από 20 πολίτες.

Τα βίντεο περιλαμβάνουν πολύ σκληρές εικόνες. Δεκάδες πολίτες κείτονται νεκροί, βουτηγμένοι σε λίμνες αίματος. Σημειώνεται ότι λόγω του τραγικού γεγονότος με της αεροπορική καταστροφή για την οποία έχουν αποκλειστική ευθύνη οι ναζί του Κιέβου, αναμένονταν κάποιο είδος προσωρινής εκκεχειρίας μερικων ημερών ώστε να να μπορέσει να τελειώσει το έργο των σωστικών συνεργείων στην περιοχή της κατάρριψης.

Προφανώς οι Ουκρανοί δεν επιθυμούν να ψαχτεί περαιτέρω το θέμα και επέλεξα να αλλάξει γρήγορα η ατζέντα πραγματοποιώντας μεγάλη πολύνεκρη επίθεση κατά αμάχων. Στις ΗΠΑ σιωπούν για τις νεες εικόνες φρίκης όπως κάνουν και οπουδήποτε έχουν γεωπολιτικά συμφέροντα. Σήμερα οι ρωσόφωνοι ήταν απασχολημένοι με το να αποδεικνύουν στην διεθνή κοινότητα την αθωότητά τους. Πάντως εάν διέθεταν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα συστήματα BUK M1 σίγουρα η ουκρανική Αεροπορία θα αδυνατούσε να βομβαρδίζει ανήμπορους αμάχους σε Ντονέτσκ, Λουγκάνσγκ και περίχωρα.

Ακολουθούν τα βίντεο Ετικέτες