Αρνήθηκε πρόσκληση του Λευκού Οίκου!

Loading...


Παγκόσμιο δέος προκαλεί η -πρωτοφανής- αποφαση του απελευθερωτή προέδρου της Αιγύπτου, να επιστρέψει την πρόσκληση των ΗΠΑ!

Ο εθνικός ήρωας που απελευθέρωσε την Αίγυπτο απο τον ισλαμοφασιστικό ζυγό, αποδεικνύει πως υπάρχουν ηγέτες που δεν φοβούνται να βάλουν το συμφέρον του λαού τους πάνω απο το προσωπικό τους συμφέρον. 

Ο στρατηγός οχι μόνον δεν υπέκυψε στις απειλές της συμμορίας Κλίντον, αλλά προχώρησε στην εξάρθρωση της ναζιστικης μουσουλμανικής αδελφότητας την ωρα που η Κλίντον είχε απειλήσει ακομα και με στρατιωτική επέμβαση για να προστατεύσει τον Μόρσι.
Ακολούθησε ο οικονομικός εκβιασμός των ΗΠΑ με την ανακοπή της στρατιωτικής βοήθειας προς την Αίγυπτο. Αμέσως τότε ο Σίσι στράφηκε στον Πούτιν και σύναψε στρατιωτική συμφωνία μεσα σε λίγες εβδομάδες, θωρακίζοντας την Αίγυπτο απεναντι στις ισλαμοφασιστικές ορδές της Κλίντον.
Τωρα, ο στρατηγός Σίσι απέρριψε την πρόσκληση για να παρευρεθεί στην Αμερικανο – αφρικανική συνδιάσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα, στέλνοντας πίσω την πρόσκληση. Όσο μια συμμορία στην Αμερική θα στηρίζει την θηριωδία, ηγέτες σαν τον Σίσι δεν θα δίνουν τα διαπιστευτήρια τους.Ετικέτες