Αίσχος! Σε γερμανική καθολική εκκλησία: Χόρεψαν ημίγυμνοι δίπλα στο ιερό βήμα! (vid)

Loading...


Εικόνες που μόνο στην  αποκάλυψη έχουμε διαβάσει διαδραματίστηκαν σε Ιερό Ναό! Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων! Που είναι η διεθνής κοινότητα να καταδικάσει αυτά τα έκτρωπα…;Τι σχέση έχουν αυτά με τον Χριστιανισμό έστω και και με τον Καθολικισμό;

Ακολουθεί το ρεπορτάζ από το pentapostagma.gr

Στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Osnabrück (στην Κάτω Σαξωνία) της Γερμανίας στις 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ένα χορογραφικό θέαμα το οποίο αν μη τι άλλο αποτελεί ασέβεια προς τα Θεία. Ημίγυμνοι χορευτές και χορεύτριες επιδίδονταν σε χορευτικές φιγούρες γύρω από την αγία Τράπεζα.

Ο τίτλος της χορογραφίας ήταν Corpo d’Anima (το σώμα της ψυχής).Η παράσταση δόθηκε με τις ευλογίες του Franz Josef Bode επισκόπου τou Osnabrück o oποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης εκφώνησε και κήρυγμα.Πιστοί αλλά και φιλότεχνοι παρακολούθησαν την εκδήλωση και η εκκλησία ήταν κατάμεστη.Υπήρχαν σκηνές που τα ημίγυμνα κορμιά έπεφταν κυριολεκτικά πάνω στην αγία Τράπεζα. Το όλο project προφανώς εντάσεται στην αλλαγή χρήσης ναών ή στην αντίληψη που θέλει τις εκκλησίες πολυχώρους πολλαπλών χρήσεων.Το os 1tv πήρε συνέντευξη τόσο από τον επίσκοπο όσο και από τους καλλιτέχνες ενώ πρόβαλε σχετικό εκτενές ρεπορτάζ. 

 Ετικέτες