Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021
6 °c
Athens
12 ° Fri
12 ° Sat
12 ° Sun
11 ° Mon

Διαφήμιση – Τιμοκατάλογος

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ

Το ενημερωτικό portal vimaorthodoxias.gr(πρώην ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ) λειτουργεί από τον Ιούνιο  του 2010 κατακτώντας καθημερινά  ολοένα και περισσότερους επισκέπτες. Ήδη μέχρι σήμερα το έχουν επισκεφθεί περί το Δέκα εκατομμύρια επισκέπτες. Σύμφωνα με τη μέτρηση της google,τα κλικ ημερησίως ξεπερνούν τις 90.000 και οι επισκέψεις τις 35.000 και αντίστοιχα το μήνα ξεπερνούν τα 2.500.000 κλικ και 1.000.000 επισκέψεις!

Το agioritikovima.gr παρέχει 24ωρη γενική ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με πνευματικά και κοινωνικά θέματα,βυζαντινή μουσική,αγιογραφία,συνταγές μαγειρικής και διατροφή,χειροτεχνίες και κατασκευες και πολλές ακόμα θεματικές ενότητες.

Η συντακτική ομάδα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Στηρίξτε το μοναδικό portal για το Aγιο Όρος με τους χιλιάδες επισκέπτες .

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ GOOGLE ΓΙΑ ΤΟ AGIORITIKOVIMA.GR:

Statisitka.JPG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ “ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ”.

Η διαφήμιση γίνεται με δύο τρόπους.Είτε με εναλλασόμενο μπάνερ είτε με flach animation στο οποίο μπορεί να παίξει και βίντεο.

1) ΦΛΑΣ

Προβάλεται την επιχείρηση σας με τη μορφή του flash animation. Χώροι  προβολής για τη συγκεκριμένη διαφήμιση είναι διαθέσιμοι σε πολλά μέρη της σελίδας.Οι διαφημίσεις εδώ εναλλάσονται.

2)ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΝΕΡ

Προβάλλεται το μπάνερ της επιχείρηση σας  δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγώστες  μας να  επισκεφθούν τη σελίδα σας.Χώροι προβολής  υπάρχουν τόσο στην αρχική σελίδα όσο και στα υποσέλιδα του Αγιορείτικου βήματος.Αλλά και κάτω απο κάθε άρθρο στην αρχική ή σε υποσέλιδα που θα επιλέξετε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

-Απλή καταχώρηση

περιέχει συνοπτικές πληροφορίες για την επιχείρηση σας (επωνυμία,διευθυνση, τηλέφωνο και σύνδεσμο εάν εχετε επαγγελματικη ιστοσελιδα).

-Καταχώρηση  της εταιρικής ταυτοτητας σας.(κάρτα επιχείρησης)με σύνδεσμο της ιστοσελίδας σας εάν έχετε.

-Μπάνερ της επιχείρηση σας.

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΕΙΔΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΤΙΜΗ€/ ΜΗΝΑ   ΦΠΑ
ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΕΡ(μεγάλων διαστάσεων-θα εμφανίζεται στην αρχική σελίδακαι σε όλα τα υποσέλιδα) 300€ +24%
 (Προσφορά:Ετήσια καταχώρηση 140 ευρω/μήνα για μικρό μπάνερ ή φλας-180 ευρω αντίστοιχα για μεγαλύτερων διαστάσεων μπάνερ ή φλας)

Εξάμηνη καταχώρηση  κανονικού μπάνερ 160/μήνα.)

   
ΕΝΑΛλΑΣΟΜΕΝΟ ΜΠΑΝΕΡ (Θα εμφανίζεται στην αρχική  σελίδα και  σε όλα τα υποσέλιδα  σε μπάνερ με άλλες διαφημίσεις -περιορισμένος αριθμός καταχωρήσεων)

 

100€ +24%

Εναλλασόμενο Μπάνερ στην αρχική σελίδα και σε όλα τα υποσέλιδα μαζί με άλλους διαφημιζόμενους.

 

  50€ +24%
Προβολή  μπάνερ  ή της εταιρικής ταυτοτητας σας(επαγγελματική κάρτα)  στην αρχική σελίδα και σε όλα τα υποσέλιδα.  200€  +24%
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

Εχεις επιχείρηση,κατάστημα ή είσαι δημιουργός και θέλεις να προβάλεις  το προϊον ή την υπηρεσία σου με χαμηλό κόστος; Θέλεις να διαφημιστείς με έναν διαφορετικό τρόπο μέσα από τις σελίδες του agioritikovima.gr; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μας στείλεις ένα email στο [email protected] κι εμείς θα σου στείλουμε όλες τις λεπτομέρειες! Ρίξε μια ματιά παρακάτω, στις καλοκαιρινές προσφορές μας!

Για οποιαδήποτε προβολή στις σελίδες  του agioritikovima.gr με τη μορφή άρθρου το κόστος είναι στα 100ευρώ (+ ΦΠΑ 23%).

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται:

– Δημιουργία αναλυτικού άρθρου παρουσίασης, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα σύντομο κείμενο και τουλάχιστον 1 φωτογραφία που να το συνοδεύει που θα μας στείλεις εσύ!Τα αρθρα θα εμφανίζονται στο σχετικό υποσέλιδο ανάλογα με το περιεχόμενο του.Τα αρθρα εμφανίζονται με χρονολογική σειρά και δεν αποδημοσιευονται ποτέ από την κατηγορία που ανήκουν.

– Δημοσίευση του άρθρου στην αντίστοιχη με το περιεχόμενό του κατηγορία. Τα άρθρα εμφανίζονται με αντίστροφη χρονολογική σειρά και δεν αποδημοσιεύονται ποτέ από την κατηγορία στην οποία ανήκουν.

 100€  +24%
 Μπάνερ κάτω απο όλα τα αρθρα σε υποσέλιδα που θα επιλέξετε.

Οποιαδήποτε πρόταση σας είναι συζητήσιμη.Είμαστε στη διάθεση σας.

40€  +24%

Περισσότερες πληροφορίες:[email protected]

Η διαφήμιση σας στο Internet είναι εξαιρετικά σημαντική ιδιαίτερα σήμερα γιατί:

  Το μήνυμα σας περνάει σε πολύ περισσότερους ανθρώπους και με πολύ μικρότερο κόστος απο ο,τι στα ΄΄παραδοσιακά΄΄ μέσα.
προσεγγίζει ένα συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό (χρήστες του διαδικτύου).
Είναι πάντοτε προσβάσιμη οποιαδήποτε χρονική στιγμή και διαθέσιμη από οποιοδήποτε σημείο στο κόσμο.
Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά διαφημιστικά μέσα (έντυπο, τηλεόραση, ραδιόφωνο) παρέχει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα ανανέωσης των πληροφοριών, η δυνατότητα αναζήτησης και εύρεσης, καθώς και οι δυνατότητες διαλογικότητας (ευελιξία χρόνου, επανάληψη διαφήμισης, κλικ σε σημεία ενδιαφέροντος κ.α).
Η διαφημιστική προβολή στο Internet σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής / απόδοσης.
Translate »