ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ & ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ: Κράτος σε καραντίνα, κυβέρνηση σε τρικυμία

Loading...


Το πρώτο πράγμα που έκανε τούτη εδώ η κυβέρνηση όταν εξελέγη για πρώτη φορά στις 25 Γενάρη του 2015 ήταν να αφαιρέσει τα κάγκελα μπροστά από τη Βουλή.

Σήμερα 7 Μαϊου 2016 το κέντρο έχει μετατραπεί με άνωθεν εντολή σε καραντίνα

Άραγε για να μην… κολλήσουν οι εθνοπατέρες από τον πατριωτισμό του λαού και με ελαφρά την συνείδηση να ψηφίσουν ακόμη ένα πακέτο μέτρων τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν το παρόν και να υποθηκεύουν το μέλλον του τόπου; 

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή εικόνα του κέντρου της πόλης από νωρίς το πρωί είναι εικόνα πόλης υπό πολιορκία! Η Ηρώδου Αττικού εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει γίνει απροσπέλαστη και για να την κατέβεις έστω και πεζός μόνο πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων δεν ζητάνε! 

Πλέον, λοιπόν, οι κυβερνητικοί ινστρούκτορες, έντρομοι από τη οργή του λαού, έκλεισαν και τις υπόλοιπες τρύπες… Μέχρι νεωτέρας…

Οπως φαίνεται και στην φωτογραφία που τράβηξε ο φακός του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ-περισσότερο για αρχειακούς λόγους-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος και στον εθνικό κήπο! Κι όπως σχολίασε και μια μαμά που έβγαζε βόλτα το αγοράκι της την ώρα που τραβούσαμε τη φωτογραφία: «Γιατί τον έκλεισε ο Τσίπρας; Τι είναι; το κοτέτσι του πατέρα του;»

Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι δείγματα μιας κυβέρνησης που παραπαίει. Δείγματα παρακμής και τρικυμίας…