2η Έκθεση Ορθόδοξου χριστιανικού βιβλίου και μοναστηριακών προϊόντων

Loading...


Οι εκδόσεις «Εν πλω», με κύριο στόχο την προβολή και τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου, διοργανώνουν τη 2Η ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ το Σάββατο 5, την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 στο ξενοδοχείο CARAVEL, Βασ. Αλεξάνδρου 2, στην Αθήνα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Σε συνεργασία με 20 εκδοτικούς οίκους και μοναστήρια, οι βιβλιόφιλοι επισκέπτες θα βρουν περισσότερους από 1.500 τίτλους ορθόδοξης πνευματικότητας.

 (ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ, Ι.Μ.Μ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΚΡΙΤΑΣ, ΕΝ ΠΛΩ,Ι. ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΑΝΟΝ ΚΕΛΛΙΟΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ,ΔΟΜΟΣ, ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ , ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ,ΛΥΔΙΑ, ΜΠΟΤΣΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ, ΤΕΡΤΙΟΣ Κ.Α)

Η έκπτωση στα βιβλία θα κυμανθεί από 10% – 70%. Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση με επιλεγμένα μοναστηριακά προιόντα και χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες σε ελκυστικές τιμές !

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Απριλίου στις 8:30 μ.μ. Μελωδικό δρώμενο: «Οίνος & Αίνος»
Κατανυκτικό πολυθέαμα ύμνων, λόγου και εικόνων, υπό την επιμέλεια του οινολόγου Δημήτρη Χατζηνικολάου και του μουσικοσυνθέτη Βασίλη Χατζηνικολάου, που ερμηνεύει ζωντανά επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους.Η παράσταση καταγράφει τη θρησκευτική πλευρά του οίνου, μέσα από μελοποιημένα τροπάρια της Ορθόδοξης Υμνογραφίας.
Σάββατο 5 Απριλίου 7.00 μ.μ. Παρουσίαση βιβλίου
«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ», της Μαργαρίτας Σακελλάρη . Μια μαρτυρία ελπίδας στη σκιά της δοκιμασίας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Απριλίου στις 11:30 π.μ Παρουσίαση βιβλίου
«Ο πεισματάρης Γιάννης επιστρέφει. . .» με τον συγγραφέα Γιώργο Αντωνάκη
Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Απριλίου στις 5:30 μ.μ. Παρουσίαση βιβλίου
«Πάσχα ελληνικό», «Η Παναγία ταξιδεύει με τα παιδιά» με την συγγραφέα Αγγελική Μαστρομιχαλάκη

Χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης είναι η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ» 91,2 fm, ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 89,5 fm και οι ιστότοποι agioritikovima.gr, intv.gr, pemptousia.gr και pentapostagma.gr.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, Πληροφορίες : 211 11 98 900mar2.jpg

mar3.jpg