Μεγαλειώδης υποδοχή στη Σεβαστούπολη-Σήμερα στο Βολγκογκράντ τα Τίμια Δώρα των Μάγων (φωτο & video)

Loading...


Τα Τίμια Δώρα στον στόλο της Μαύρης Θάλασσας! 

Μεγαλειώδης ήταν η υποδοχή στη Σεβαστούπολη για τα Τίμια Δώρα των Μάγων, ενώ σήμερα σειρά παίρνει το χτυπημένο από την τρομοκρατία Βολγκογκράντ 

Αναλυτικότερα, τη νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου, στη Σεβαστούπολη κληρικοί της πόλης, εκπρόσωποι του Πολεμικού Ναυτικού και ένας απίστευτος αριθμός πολιτών υποδέχτηκαν τα Τίμια δώρα από το Άγιον Όρος. 
Την τελευταία μέρα τους στην Ουκρανία τα Δώρα των Μάγων μεταφέρθηκαν στον κόλπο της Σεβαστούπολης  στο στόλο της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας. Τα δώρα των Μάγων «ανέβηκαν» στην ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας καταδρομικό «Moskva», όπου υπάρχει και εκκλησία!  Ουκρανοί κια Ρώσοι ναύτες ήταν σε θέση να προσκυνήσουν τα Δώρα. 

{youtube}SJe9199bj_M{/youtube}

1
1
1

Στη Σεβαστούπολη, 100.000 άνθρωποι προσήλθαν για να προσκυνήσουν τα Τίμια Δώρα των Μάγων στο καθεδρικό ναό του Αγίου Βλαδίμηρου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στον καθεδρικό ναό, σχηματίστηκε μια ουρά αρκετών εκατοντάδων μέτρων. Για τους πιστούς υπήρχε μια οργανωμένη σκηνή με θέρμανση και διανομή ζεστού τσάιου. 

Στο Βόλγκοκραντ

Την παραμονή της 40ης ημέρας από την πρώτη από τις δύο επιθέσεις φθάνουν στο μαρτυρικό Βόλγκοκραντ τα Τίμια Δώρα των Μάγων. 

1

Η Πρόσβαση για τους πιστούς είναι προγραμματισμένη στις 3 Φεβρουαρίου μεταξύ των ωρών 18,00 – 24,00 και στις 4 Φεβρουαρίου 6,00 – 24,00.
Πρώτοι θα προσκυνήσουν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι συγγενείς των θυμάτων. Ετικέτες