Μεγάλη προσφορά της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στη Μητρόπολη Κορίνθου

Loading...


Με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο συναντήθηκε στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως, ο Πανοσ. άγιος Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου κ. Εφραίμ, οι οποίοι εκτός των άλλων θεμάτων, που συνεζήτησαν, αναφέρθηκαν και στην Φιλανθρωπική προσφορά και διακονία της Ι. Μητροπόλεως.

Αντιλαμβανόμενος ο Καθηγούμενος τις διαμορφούμενες ανάγκες, λόγω των αγίων ημερών, των Χριστουγέννων, στην Ι. Μητρόπολη, πρότεινε την δωρεάν προσφορά ενός τόννου κοτόπουλων εκ μέρους της Ι. Μονής, την οποίαν και απεδέχθη ο Σεβ. Μητροπολίτης ευχαριστών τον Πανοσ. Καθηγούμενο για την γενναιόδωρη αρωγή του στο φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως.

Η προσφερθείσα εκ μέρους της Ι. Μονής Βατοπαιδίου ποσότης κοτόπουλων «ΠΙΝΔΟΣ» (560 τεμάχια) παρελήφθη σήμερα, 16 Δεκεμβρίου, από τους υπεύθυνους της Τραπέζης Τροφίμων και ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», μέρος της οποίας απεστάλη και στα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του Ι. Καθεδρικού Ναού Αποστόλου Παύλου, Ι. Ναού Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου και Ι. Ναού Μεταμορφώσεως Κιάτου.

Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου ευγνωμόνως εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την προσφορά της, ευχομένη υπέρ μακροημερεύσεως και σωτηρίας του αγίου Καθηγουμένου κ. Εφραίμ και των ασκουμένων σε Αυτή Πατέρων και Αδελφών.Ετικέτες