Μήνυση κατά της Αστυνομίας από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου

Loading...


Μήνυση κατά της Αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής ( Πολύγυρος)  και του Αστυνομκύ Τμήματος του Αγίου Ορους, υπέβαλε η Ιερά Μονή Εσφιγμέμου (νέα αδελφότητα) για τους χειρισμούς των αστυνομικών στην τελευταία προσπάθεια της Μονής να εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις  δια των δικαστικών επιμελητών και των εργατών που επιστρατεύτηκαν για την εκκένωση του κτιρίου το οποίο έχουν καταλάβει ρασοφόροι της παλαιάς αδελφότητας.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι δυο αστυνομικοί του Α.Τ. Καρυών,μεταξύ των οποίων και ο  διοικητής  του,κινδύνευσαν να δεχθούν  την βόμβα μολότοφ  που έριξαν επάνω τους  οι καταληψίες του Β΄ κτιρίου (παλαιάς αδελφότητας) εάν δεν προλάβαιναν να  προφυλαχθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-press-room.blogspot.gr από δικαστικούς κύκλους του Πολυγύρου για το θέμα αυτό κλήθηκαν να καταθέσουν στον ανακριτή Πολυγύρου ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Ορους, κ. Αρίστος Κασμίρογλου, αλλά και για πρώτη φορά στα χρονικά ο ίδιος ο Σερβικής  καταγωγής, Πρωτεπιστάτης του Αγίου Ορους, Ιερομόναχος  Στέφανος Χιλανδαρινός, κάτι το οποίο προκάλεσε ιδιαίτερα αίσθηση σε όλο το Άγιο Όρος.Ετικέτες