Ι.Μ. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ: Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Εσπερινός της Γονυκλισίας τελέστηκαν, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου, στην ενορία της Αγίας Τριάδος Λυγουριού Αργολίδας, την Κυριακή 31 Μαΐου 2026.
Κατά τη διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ο Μητροπολίτης προέβη στη χειροθεσία Αναγνώστου του Μάριου Κωνστ. Γαλάνη, μαθητή του Τμήματος Λυγουριού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως.
Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννης Ανδριανός και ο Αντιδήμαρχος Επιδαύρου κ. Γαλάνης.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο εφημέριος του ναού, π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, καθώς και τους πιστούς που συμμετείχαν στον εκκλησιασμό.




















