Ι.Μ.Χίου: Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαϊδαρίου τέλεσε την Θεία Λειτουργία την Κυριακή μετά τα Φώτα ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος με την κανονική άδεια του Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου.
Ο Μητροπολίτης Χίου κατά το Θ. Κήρυγμα μίλησε για την μετάνοια και την μακροθυμία ως προϋποθέσεις της σωτηρίας του ανθρώπου. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Μητροπολίτης τίμησε με τον σταυρό του Αγ. Ισιδώρου τον εφημέριο του Ναού Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Φραγκιαδάκη Θεολόγο, Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Συγγραφέα, Ιεραπόστολο και Γραμματέα της Συνοδικής Επιτροπής Δογματικών και Νομοκανονικών και Ζητημάτων και στενό συνεργάτη του στην Ιερά Σύνοδο.
Στην Θ. Λειτουργία μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Βουλευτής Χίου κ. Σταύρος Μιχαηλίδης, ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Ευάγγελος Ντηνιακός, ο Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Λέκκας, ο Αντισυνταγμάταρχης κ. Αναστάσιος Γιαννούλης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής κ. Μαρία Μπρη – Παπαμακαρίου, ο Μαθηματικός κ. Γεώργιος Κλαδιάς, φοιτητές της Κατασκηνώσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και άλλοι.
Εν συνεχεία ο Μητροπολίτης ευλόγησε τις αγιοβασιλόπιτες της ΕΒΑΤ, του Συλλόγου Χαλκουσίων Αττικής και του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής.




















