Ύδρα: Με λαμπρότητα τελέσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13ης Νοεμβρίου 2025 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας ο Τρισαρχιερατικός Μ. Εσπερινός επι τη εορτή του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου.
Χοροστάτησε και ομίλησε ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ενώ συγχοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ και ο Μητροπολίτης Ύδρας κ. ΕΦΡΑΙΜ.
Ο Μητροπολίτης Εφραίμ καλωσόρισε τους Αγίους Αρχιερείς στην ιστορική και ένδοξη Νήσο Ύδρα που γέννησε ήρωες αλλά και τον Νεομάρτυρα Άγιο Κωνσταντίνο ο οποίος με το μαρτύριο του έγινε ο προάγγελος της αναστάσεως του Γένους ολίγον πριν την Επανάσταση του 1821.
Έψαλλε χορός Ιεροψαλτών υπό την Διεύθυνση του μουσικολογιωτάτου Ιεροκήρυκος Αρχιμ. π. Αυγουστίνου Ζήσιμου.
Παρέστησαν οι αρχές της Νήσου και ο υφυπουργός Κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας κ. Κ. Κατσαφάδος.
Ακολούθησε επίσημο Δείπνο, ενώ την ευθύνη της ευταξίας είχε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός ως προϊστάμενος του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Ύδρας.





















