• Διαφήμιση
  • Ποιοι Είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης – Πνευματικά Δικαιώματα
TV
Radio
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026
6 °c
Athens
12 ° Fri
12 ° Sat
12 ° Sun
11 ° Mon
Βήμα Ορθοδοξίας
  • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
  • ΜΟΝΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ
    • Μονη Μεγιστης Λαυρας
    • Μονη Ξηροποταμου
    • Μονη Χιλανδαριου
    • Μονη Κουτλουμουσιου
    • Μονη Ζωγραφου
    • Μονη Καρακαλου
    • Μονη Σιμωνος Πετρας
    • Μονη Αγιου Παυλου
    • Μονη Ξενοφωντος
    • Μονη Εσφιγμενου
    • Μεγιστη Μονη Βατοπαιδιου
    • Μονη Ιβηρων
    • Μονη Διονυσιου
    • Μονη Παντοκρατορος
    • Μονη Δοχειαριου
    • Μονη Φιλοθεου
    • Μονη Αγιου Παντελεημονος
    • Μονη Σταυρονικητα
    • Μονη Γρηγοριου
    • Μονη Κοσταμονιτου
  • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΗ
    • ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
    • ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
    • ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΒΑΣΚΑΝΙΑ
    • Προσευχη στον Χριστο
    • ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ
    • ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΥΧΕΣ
  • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    • ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ PLUS
    • ORTHODOX NEWS – FAITH
    • Ασκητές Αγίου όρους
      • Η ΕΡΗΜΟΣ
      • ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΑ
      • Σκητες
    • ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΖΩΗ
    • Καρυες Αγιου ορους
    • ΑΘΩΝΙΑΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • ΣΠΗΛΑΙΑ ΑΘΩΝΑ
    • ΔΙΔΑΧΕΣ
      • ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ – ΔΙΔΑΧΕΣ
      • ΔΙΔΑΧΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ
      • ΔΙΔΑΧΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ
      • Συγχρονοι Γεροντες
        • Γεροντας Παϊσιος
        • Η ζωη του Γεροντα
        • Γεροντας Πορφυριος
        • Γερων Σωφρονιος
        • Πατηρ Ιακωβος Τσαλικης
      • Άγ. Εφραίμ του Συρου
      • Άγ. Σιλουανου του Αθωνιτη
      • Προφητείες Αγ. Κοσμα του Αιτωλου
      • Διδαχες Αγία Μαρτωνα
      • Οσιου Σεραφειμ του Σαρωφ
    • Χάρτης Αγίου Όρους
    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΛΛΑΔΑ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΒΑΤΙΚΑΝΟ
    • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
    • ΘΡ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ
    • ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
  • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
  • ΜΟΝΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ
    • Μονη Μεγιστης Λαυρας
    • Μονη Ξηροποταμου
    • Μονη Χιλανδαριου
    • Μονη Κουτλουμουσιου
    • Μονη Ζωγραφου
    • Μονη Καρακαλου
    • Μονη Σιμωνος Πετρας
    • Μονη Αγιου Παυλου
    • Μονη Ξενοφωντος
    • Μονη Εσφιγμενου
    • Μεγιστη Μονη Βατοπαιδιου
    • Μονη Ιβηρων
    • Μονη Διονυσιου
    • Μονη Παντοκρατορος
    • Μονη Δοχειαριου
    • Μονη Φιλοθεου
    • Μονη Αγιου Παντελεημονος
    • Μονη Σταυρονικητα
    • Μονη Γρηγοριου
    • Μονη Κοσταμονιτου
  • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΗ
    • ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
    • ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
    • ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΒΑΣΚΑΝΙΑ
    • Προσευχη στον Χριστο
    • ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ
    • ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΥΧΕΣ
  • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    • ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ PLUS
    • ORTHODOX NEWS – FAITH
    • Ασκητές Αγίου όρους
      • Η ΕΡΗΜΟΣ
      • ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΑ
      • Σκητες
    • ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΖΩΗ
    • Καρυες Αγιου ορους
    • ΑΘΩΝΙΑΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • ΣΠΗΛΑΙΑ ΑΘΩΝΑ
    • ΔΙΔΑΧΕΣ
      • ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ – ΔΙΔΑΧΕΣ
      • ΔΙΔΑΧΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ
      • ΔΙΔΑΧΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ
      • Συγχρονοι Γεροντες
        • Γεροντας Παϊσιος
        • Η ζωη του Γεροντα
        • Γεροντας Πορφυριος
        • Γερων Σωφρονιος
        • Πατηρ Ιακωβος Τσαλικης
      • Άγ. Εφραίμ του Συρου
      • Άγ. Σιλουανου του Αθωνιτη
      • Προφητείες Αγ. Κοσμα του Αιτωλου
      • Διδαχες Αγία Μαρτωνα
      • Οσιου Σεραφειμ του Σαρωφ
    • Χάρτης Αγίου Όρους
    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΛΛΑΔΑ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΒΑΤΙΚΑΝΟ
    • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
    • ΘΡ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ
    • ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Βήμα Ορθοδοξίας

Στυλιανίδης: Η Ροδόπη πρέπει να έχει και μουσουλμάνους και χριστιανούς στη Βουλή

Newsroom από Newsroom
15/11/2013 | 20:29
σε ΕΙΠΑΝ
1
76
SHARES
280
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ: Δεν μπορεί ο κ. Ερντογάν, να λέει δεν υπάρχει κράτος της Κύπρου και να εγείρει ζήτημα μειονότητας στη Θράκη, τόνισε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών


Συνέντευξη Δήμος Μπακιρτζάκης

Τη Γιάννα Αγγελοπούλου για δήμαρχο Αθηναίων πρότεινε σε συνέντευξή του, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ειδικότερα είχε πει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»  «η πρωτεύουσα σήμερα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την ανθρωπιά και τη διεθνή ακτινοβολία, που διέθετε κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. 
Αυτό μπορεί να της το ξανά προσφέρει μόνο μια ισχυρή προσωπικότητα, που δοκιμάστηκε με επιτυχία και απέδειξε την αποτελεσματικότητά της, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου».  Η  δήλωση του αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια, αλλά όπως εξήγησε μιλώντας στο ράδιο ΧΡΟΝΟΣ 87.5 FM και στο Δήμο Μπακιρτζάκη, «τα σημεία αιχμής της συνέντευξης αυτής ήταν άλλα. Απλά τα φώτα έπεσαν στο λάθος σημείο». Ο κ. Στυλιανίδης επανέλαβε τη θέση του, ότι  η καλύτερη στιγμή της Αθήνας ήταν το 2004. Εκείνη την περίοδο όλος ο κόσμος μιλούσε θετικά για την Ελλάδα και την Αθήνα. «Ένα ζήτημα είναι πως κεφαλαιοποιείς την ευκαιρία της στιγμής που τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω σου για να ενισχύσεις τη διεθνή σου εικόνα. Να κερδίσεις και οφέλη για την οικονομία σου. Και εδώ έχουμε δύο μοντέλα», ανέφερε.  Θετικό μοντέλο είναι η αξιοποίηση που έκανε η Βαρκελώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διοργάνωσε. Αρνητικό μοντέλο είναι πολλές άλλες πρωτεύουσες που βγήκαν χρεωμένες από τη διοργάνωση και μέσα σε αυτές συγκαταλέγεται και η Αθήνα, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό. «Το δεύτερο είναι μέσα από αυτή την ευκαιρία που σου δίνεται τι μοντέλο ανάπτυξης δίνεις στο δήμο. Εγώ πιστεύω ότι εκείνη την περίοδο η Γ. Αγγελοπούλου όσο κι αν είναι συμπαθής ή αντιπαθής στον κόσμο ως μάνατζερ του 2004, αν δεν υπήρχε δε θα υπήρχαν Ολυμπιακοί Αγώνες».

«Η ΑΘΗΝΑ 2004» ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η «Αθήνα 2004» κόστισε πολλά στο ελληνικό δημόσιο, γιατί τα έργα δεν εκτελέστηκαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά τους, υποστήριξε ο κ. Στυλιανίδης.  Αυτό οδήγησε σε απευθείας αναθέσεις και μοιραία στην αύξηση του κόστους. «Αν λοιπόν και αυτά είχαν γίνει σωστά θα μας στοίχιζαν πολύ λιγότερο». Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Στυλιανίδης είχε μιλήσει για τις προτάσεις που κατέθεσε με τη μορφή σχεδίου νόμου για την ανατροπή του πολιτικού συστήματος. Οι προτάσεις αυτές ήταν τρεις και αφορούσαν την αλλαγή του εκλογικού νόμου για τον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβουλίων. Επίσης την ψήφο των ομογενών, η οποία σύμφωνα με τον κ. Στυλιανίδη, «αλλάζει πλήρως το εκλογικό σώμα, το εξυγιάνει και το εμπλουτίζει  και τέλος οι προτάσεις για αυστηρές διατάξεις αναφορικά με τη δίωξη πολιτικού χρήματος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις ο κ. Στυλιανιδης, μίλησε για την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση Σαμαρά από τη βουλή, μετά την πρόταση αιχμής  της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει αυτή τη στιγμή την ευθύνη να ολοκληρώσει όλο αυτό το έργο και τη διαπραγμάτευση την οποία διεξάγει. Βεβαίως στον απολογισμό θα κάνουμε κριτική, αλλά θα πρέπει να παραδεχθούμε και τα θετικά. Αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκινήσαμε έχοντας μπροστά μας τον κίνδυνο μίας άτακτης χρεοκοπίας, της εξόδου από την Ευρωζώνη και έχοντας μπροστά μας μία διεθνή απομόνωση, μετά από τις προτάσεις περί δημοψηφισμάτων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος ο λαός και αυτό που λέω είναι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξει η κυβέρνηση  επίλυση του ζητήματος της Ελλάδας, όχι λογιστικά. Αλλά με μία πολιτική διαπραγμάτευση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο».
Ο στόχος της κυβερνητικής παράταξης είναι η ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και να πέσουν χρήματα στην αγορά, πρόσθεσε ο κ. Στυλιανίδης. «Τώρα αυτό θα πρέπει να είναι απαίτηση. επίσης χρειάζεται στοχευμένη κοινωνική πολιτική, για κοινωνικές ομάδες οι οποίες πραγματικά δεν τα βγάζουν πέρα. Χρειάζεται πολιτικές για την πραγματική οικονομία. Είναι από αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν πράγματα. Και μπορούμε να ασκήσουμε κριτική όταν έχουμε εξαντλήσουμε το περιθώριο αυτών που μπορούν να γίνουν». 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του πρώην υπουργού στις εκλογές της αυτοδιοίκησης, οι οποίες διεξάγονται το Μάιο του 2014. Ερωτηθείς ποια πρόσωπα θα στηρίξει στις εκλογές της Περιφέρειας και του δήμου Κομοτηνής απάντησε: «Εγώ επειδή σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της παράταξης που εκπροσωπώ, αναμένω η παράταξη μου να τοποθετηθεί επίσημα για το που δίνει τη στήριξη της. Αυτό θα γίνει με βεβαιότητα, όταν θα ολοκληρωθούν οι εσωκομματικές διαδικασίες, εκλεγεί και ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ και γίνει μία ώριμη συζήτηση μεταξύ των τοπικών μας στελεχών για να αποφασίσουμε όλοι μαζί. Όχι μόνο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αλλά όλοι μαζί, για να δούμε ποιος είναι ο κατάλληλος να μας εκπροσωπήσει από τη παράταξη μας στο δήμο και ποιος είναι κατάλληλος να μας εκπροσωπήσει από την παράταξη μας στην Περιφέρεια.  Ιδιαίτερα η υποψηφιότητα της Περιφέρειας, επειδή δε σχετίζεται μόνο με το νομό Ροδόπης, θέλει μία συνεννόηση και με τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες των  άλλων νομών». 

Ερωτηθείς ιδιαίτερα για το πρόσωπο που θα στήριζε για υποψήφιο περιφερειάρχη, μεταξύ Άρη Γιαννακίδη και Γιώργο Παυλίδη, αλλά και μεταξύ  Γιώργου Πετρίδη και Χρήστου Μέτιου στο δήμο Κομοτηνής, είπε, «εμένα που είναι ιδιαίτερα συμπαθείς και οι δύο από το χώρο της ΝΔ. Και ο Χρήστος Μέτιος που φαίνεται ότι έχει μία διαδρομή και ενδιαφέρεται, αλλά και ο Γ. Παυλίδης που αυτά τα χρόνια έπαιξε το ρόλο που έπρεπε να παίξει, ως αρχηγός της αντιπολίτευσης στην περιφέρεια. Θετική, θεσμική συνεργασία ομολογώ όμως πως είχα και με τους υφιστάμενους άρχοντες. Με το Γιώργο Πετρίδη και τον Άρη Γιαννακίδη διότι όφειλα να έχω για το καλό της περιοχής και πραγματικά πολλά πράγματα τα κάναμε καλά».  Ο κ. Στυλιανίδης ξεκαθάρισε πως δε θα διστάσει να τοποθετηθεί στα πρόσωπα, αλλά θα το πράξει όταν έρθει η ώρα. «Απλώς πρέπει να λάβω υπόψη το τι λέει ο κόσμος της περιοχής και τι κόσμος της παράταξης που εκπροσωπώ».

«ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ»

Μιλώντας για τις εθνικές εκλογές, επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης όποτε και αυτές γίνουν.  Όμως πρόσθεσε πως οι εκλογές στη Θράκη έχουν ιδιαιτερότητες λόγω της ύπαρξης της μουσουλμανικής μειονότητας. Γι΄ αυτό εξάλλου, όπως εξήγησε στο δεύτερο γύρο των εθνικών εκλογών το καλοκαίρι του 2012, ζήτησε από το λαό της Ροδόπης, ισόρροπη εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο.

«Η σημερινή κρίση προκαλεί στους πολίτες, αγανάκτηση, θυμό και πολλές φορές αποστροφή για τους πολιτικούς και την πολιτική. Έχω πλήρη επίγνωση, παρότι προσωπικό πρόβλημα μέχρι τώρα δεν έχω αισθανθεί, αλλά το εισπράττω και εγώ ως πολιτικός και εκπρόσωπος μίας παράταξης.  Εδώ αυτή η περιοχή ξεφεύγει από τις υπόλοιπες. Ξεφεύγει όταν βλέπεις επεξεργασμένα σχέδια από την Τουρκία αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας, δεν μπορείς να είσαι ανεύθυνος σε αυτά τα ζητήματα. Δεν μπορεί ο κ. Ερντογάν, με τον οποίο είναι γνωστό τι σχέση έχουμε καλλιεργήσει στο παρελθόν, να λέει δεν υπάρχει κράτος της Κύπρου.

Ότι εγείρεται ζήτημα μειονότητας στη Θράκη και εμείς να προσπερνούμε αδιάφορα και να σφυρίζουμε κομματικά. Πρέπει να δούμε, να συνεννοηθούμε και να πούμε στους γείτονες μας  και φίλους μας, «Ως εδώ!». Υπάρχουν όρια σε κάποιες πολιτικές. Δεν μπορεί κάθε φορά, όταν βρισκόμαστε σε αδυναμία, κάποιοι να σηκώνουν κεφάλι και να προσπαθούν να μας πουν ότι πρέπει να γυρίσουμε 20- και 30 χρόνια πίσω. Εδώ θα πρέπει να προβληματιστεί σοβαρά η τοπική κοινωνία. Σήμερα είναι θυμωμένος κάποιος με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά. Τον Β. Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ ή με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήνει την ψήφο του να σκορπιστεί όπου να είναι για να δηλώνει την αγανάκτηση του. Και λέω ότι σε όλη την Ελλάδα αυτό μπορεί να γίνεται, εδώ δεν υπάρχει δικαίωμα να γίνεται κάτι τέτοιο έτσι επιπόλαια. Αν αυτή τη στιγμή ο μισός πληθυσμός που είναι χριστιανικός αποφασίζει όχι εθνοτικά ή με μειονοτικά αλλά με πολιτικά κριτήρια αμιγώς, πολυδιασπά τη δύναμη του από δω και από εκεί. Υπάρχει ο κίνδυνος, το λέω αυτό γιατί το ίδιο άδικα θα ήταν και για τη μειονότητα αν συνέβαινε αυτό, να μην εκπροσωπείται δίκαια και ισόρροπα  αυτή τη περιοχή. Αυτή η περιοχή πρέπει να έχει στη βουλή και μουσουλμάνους και χριστιανούς, για να ακούγονται και οι δύο φωνές. Εάν δημιουργηθεί μία στρέβλωση και ο νομός Ροδόπης μείνει χωρίς εκπροσώπηση αύριο, μεθαύριο, εκτιμώ ότι θα έχει πρόβλημα» είπε  ο κ. Στυλιανίδης.

Μάλιστα έφερε  ως κακό παράδειγμα το δήμο Ιάσμου όπου όπως υποστήριξε ο κ. Στυλιανίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα διάκρισης ο χριστιανικός πληθυσμός. «Τα χρήματα πηγαίνουν στο δήμαρχο Καδή Ισμέτ αλλά ο ίδιος τα αξιοποιεί μόνο στους μουσουλμανικούς οικισμούς». Επίσης σύμφωνα με τον κ. Στυλιανίδη ο δήμαρχος Ιάσμου αδιαφορεί και δεν έχει εμφανιστεί σε μία εθνική γιορτή, σε μία θρησκευτική τελετή, σε μία πολιτιστική εκδήλωση των χριστιανικών πληθυσμών. «Εγώ δε θέλω να διχάσω, ήμουν και είμαι πάντα ενωτικός αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορώ να τις αγνοώ», τόνισε.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη ιδιωτική επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ξάνθη, ο κ. Στυλιανίδης υποστήριξε πως το πολιτικό μήνυμα είναι, «παρών» και  χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό «χρυσή εθνική εφεδρεία» που στηρίζει την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά.


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το VIMAORTHODOXIAS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΕΡΝΤΟΓΑΝμουσουλμάνοιστυλιανιδση
Share30Tweet19ΑποστολήΑποστολή
Προηγούμενο άρθρο

“Ανεξάρτητοι Έλληνες” και “Νέα Μέρα” για το τζαμί στο Βοτανικό

Επόμενο άρθρο

Το ιερό Μυστήριο του Χρίσματος

Σχετικά Άρθρα

Το πιο επικίνδυνο “μπράβο” της ζωής σου

από Newsroom
12/03/2026 | 16:30

Το πιο επικίνδυνο “μπράβο” της ζωής σου. Υπάρχει μια στιγμή που μοιάζει με νίκη… αλλά είναι η αρχή της πτώσης....

Η Έξοδος του Μεσολογγίου και ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

από Newsroom
12/03/2026 | 16:00

Έξοδος του Μεσολογγίου: Φέτος είναι η επέτειος των διακοσίων χρόνων από την Έξοδο του Μεσολογγίου και από την Μητρόπολη Αιτωλίας...

Μητροπολίτης Βεροίας: Ο σκοπός μας είναι ίδιος με των Αγίων Μαρτύρων

από Newsroom
10/03/2026 | 18:00

Μητροπολίτης Βεροίας: Την Δευτέρα 9 Μαρτίου το πρωί, με την ευκαιρία της εορτής των εν Σεβαστεία Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, ο...

 

Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

Επικαιρότητα ΕΔΩ

Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα – Όλες οι γιορτές

Όλες οι προσευχές : Προσευχή

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr

Γίνε Μέλος της Ομάδας μας

  • 149.6k Fans
  • 7.4k Followers
  • 139k Subscribers
  • 2k Subscribers

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΑ

από Γιώργος Θεοχάρης
3 Μαΐου, 2010

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - Του Γιώργου Θεοχάρη- ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Τα Κατουνάκια του Αγίου Όρους, στην περιοχή των ασκητών και σοφών γερόντων,...

Περισσότερα

ΣΠΗΛΑΙΑ ΑΘΩΝΑ

7 Μαΐου, 2010

Μητρόπολη Πάφου: Οι πιστοί υψώνουν φωνή υπέρ του Τυχικού – «Ο νόμιμος ποιμένας δεν εκθρονίζεται με συνοπτικές διαδικασίες»

11 Μαρτίου, 2026

Άγιος Πορφύριος: Να προσέχεις την δίαιτα σου

11 Μαρτίου, 2026

11 Μαρτίου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Σωφρόνιος Πατριάρχης Ιεροσολύμων

11 Μαρτίου, 2026

12 Μαρτίου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεοφάνης ο Ομολογητής της Συγριανής

12 Μαρτίου, 2026

Προσευχή στην Παναγία Γιάτρισσα εις πάσαν ασθένεια- ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ!

2 Ιουλίου, 2020

Αυτό είναι ΜΕΤΑΝΟΙΑ

10 Μαρτίου, 2026

Προσευχή υπέρ κεκοιμημένων

14 Ιανουαρίου, 2017

Άγιος Παΐσιος : Η Θεία Κοινωνία, το ισχυρότερο ιαματικό φάρμακο

11 Μαρτίου, 2026

Δημοφιλείς Κατηγορίες

  • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
  • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ
  • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ-ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
  • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  • Προσευχές
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • θΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πρόσφατα άρθρα

  • Η εορτή της Αγίας Θεοδώρας στη Μητρόπολη Διδυμοτείχου
  • Η Μητρόπολη Σάμου προσκαλεί όλους τους Σαμίους, Ικαρίους και Φουρνιώτες της Αθήνας και του Πειραιά στην Ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών
  • Τιμή στη Μνήμη του Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού Β’: Παρουσίαση Επετειακού Τόμου στον Πύργο
  • Η εορτή της Αγίας Θεοδώρας της βασιλίσσης Άρτης στη Μητρόπολη Ιωαννίνων
  • Ο Γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Βόλου
  • Το πιο επικίνδυνο “μπράβο” της ζωής σου
  • Διαφήμιση
  • Ποιοι Είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης – Πνευματικά Δικαιώματα

© 2020 vimaorthodoxias.gr - Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528
Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας .

  • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
  • ΜΟΝΕΣ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ
    • Μονη Μεγιστης Λαυρας
    • Μονη Ξηροποταμου
    • Μονη Χιλανδαριου
    • Μονη Κουτλουμουσιου
    • Μονη Ζωγραφου
    • Μονη Καρακαλου
    • Μονη Σιμωνος Πετρας
    • Μονη Αγιου Παυλου
    • Μονη Ξενοφωντος
    • Μονη Εσφιγμενου
    • Μεγιστη Μονη Βατοπαιδιου
    • Μονη Ιβηρων
    • Μονη Διονυσιου
    • Μονη Παντοκρατορος
    • Μονη Δοχειαριου
    • Μονη Φιλοθεου
    • Μονη Αγιου Παντελεημονος
    • Μονη Σταυρονικητα
    • Μονη Γρηγοριου
    • Μονη Κοσταμονιτου
  • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΗ
    • ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
    • ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
    • ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΒΑΣΚΑΝΙΑ
    • Προσευχη στον Χριστο
    • ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ
    • ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΥΧΕΣ
  • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    • ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ PLUS
    • ORTHODOX NEWS – FAITH
    • Ασκητές Αγίου όρους
      • Η ΕΡΗΜΟΣ
      • ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΑ
      • Σκητες
    • ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΖΩΗ
    • Καρυες Αγιου ορους
    • ΑΘΩΝΙΑΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • ΣΠΗΛΑΙΑ ΑΘΩΝΑ
    • ΔΙΔΑΧΕΣ
      • ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ – ΔΙΔΑΧΕΣ
      • ΔΙΔΑΧΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ
      • ΔΙΔΑΧΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ
      • Συγχρονοι Γεροντες
      • Άγ. Εφραίμ του Συρου
      • Άγ. Σιλουανου του Αθωνιτη
      • Προφητείες Αγ. Κοσμα του Αιτωλου
      • Διδαχες Αγία Μαρτωνα
      • Οσιου Σεραφειμ του Σαρωφ
    • Χάρτης Αγίου Όρους
    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΛΛΑΔΑ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΒΑΤΙΚΑΝΟ
    • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
    • ΘΡ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ
    • ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

© 2020 vimaorthodoxias.gr - Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528
Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας .

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Translate »

Add New Playlist