Η Συνταγή είναι Πρεσβυτέρας
 	Υλικά:
 	4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
 	1 κουταλάκι κανέλλα
 	1 μπέικιν
 	1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
 	1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
 	1/2 φλυτζάνι τσαγιού νερό
 	3/4 φλυτζάνι τσαγιού πορτοκαλάδα
 	ελάχιστη σόδα, ξύσμα λεμονιού-πορτοκαλιού
 	Εκτέλεση:
 	Κτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι για λίγα λεπτά και μετά βάζουμε το αλεύρι με τη σόδα και το μπέικιν και ανακατεύουμε καλά.
Ύστερα βάζουμε : 1 φλυτζάνι σταφίδα ξανθή 1 φλυτζάνι χοντρά κομμένα καρύδια και βάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί νούμερο 32 και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45΄ λεπτά.
Όταν ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει και κατόπιν πασπαλίζουμε από πάνω με ζάχαρη άχνη.
	    	




















