Οι άνθρωποι που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φρούτων και λευκών λαχανικών, όπως οι πατάτες, το κουνουπίδι, η λαχανίδα, το σέλερι και το λάχανο, μπορεί να διατρέχουν μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του στομάχου, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Η συνέχεια εδώ
Οι άνθρωποι που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φρούτων και λευκών λαχανικών, όπως οι πατάτες, το κουνουπίδι, η λαχανίδα, το σέλερι και το λάχανο, μπορεί να διατρέχουν μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του στομάχου, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Η συνέχεια εδώ
του Άγι Γραφάκου - Δερματολόγου Η πιο συνηθισμένη "επιπλοκή" της μαζικής κατανάλωσης νηστίσιμων μαζί με τις τροφικές δηλητηριάσεις είναι η...
Θρομβώσεις: Aπό τσίχλες χωρίς ζάχαρη μέχρι οδοντόκρεμες ή είδη αρτοποιίας, η ξυλιτόλη χρησιμοποιείται ευρέως ως υποκατάστατο της ζάχαρης και έχει...
ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ - Η γιατροσοφία, εστιάζοντας στην ολιστική προσέγγιση της υγείας, προσφέρει χρήσιμες κατευθύνσεις για την πρόληψη, την αντιμετώπιση και την...

Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου: Με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης προς τον Θεό τελέστηκαν το πρωί του Σαββάτου, 25 Οκτωβρίου 2025 (ν.ε.), τα εγκαίνια και ο...
Περισσότερα
© 2020 vimaorthodoxias.gr - Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528
Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας .
© 2020 vimaorthodoxias.gr - Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528
Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας .