Συντάξεις ΝΕΑ: Πότε θα μπουν τα υπόλοιπα αναδρομικά ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ

: Πότε θα μπουν τα υπόλοιπα αναδρομικά ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλες οι τελευταίες πληροφορίες 

Στην καταβολή νέου γύρου σε 5 κατηγορίες δικαιούχων (αφορά περίπου 260.000 συνταξιούχους και 173.000 κληρονόμους) θα προχωρήσει ο efka.gov.gr)  το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Ολες οι ειδήσεις από το vimaorthodoxias 

Ξεχωρίζουν η αύξηση των και η καταβολή των 15 μηνών για 190.000 ασφαλισμένους με περισσότερα από 30 έτη ασφάλισης που θα γίνει τον επόμενο μήνα με βάση τις διατάξεις του νέου ασφαλιστικού.

Ακόμη, τα σε που εργάζονται, τα σε όσους έχουν λάβει προσωρινή σύνταξη, τα αναδρομικά σε κληρονόμους συνταξιούχων και τα αναδρομικά σε όσους έλαβαν ποσά μικρότερα από αυτά που έπρεπε.

Την ίδια ώρα, αίτηση θεραπείας των χαμηλοσυνταξιούχων, την οποία πρέπει να καταθέσουν όλοι οι χαμηλοσυνταξιούχοι που δεν έλαβαν καθόλου για το 11μηνο Ιούνιος 2015 – Μάιος 2016.

Επισημαίνεται ότι όσοι έχουν κάνει αγωγές θα λάβουν αυτά τα οποία θα τους καταβληθούν, που θα αφορούν περικοπές και από εκεί και πέρα θα συνεχίσουν τις διεκδικήσεις τους για ό,τι δεν τους καταβληθεί, που αφορά περικοπές του κρίσιμου 11μήνου (Ιούνιος 2015 – Μάιος 2016) για δώρα, επικουρικές κ.λπ.

Υπάρχει βέβαια και κατηγορία που δεν θα λάβει τίποτα τώρα (χαμηλοσυνταξιούχοι), οι οποίοι προφανώς θα συνεχίσουν τις διεκδικήσεις τους κανονικά.

Τονίζεται ότι η νομοθετική ρύθμιση που αφορά τους του ιδιωτικού τομέα θέτει φραγμό στη δικαστική διεκδίκηση για όσους δεν έχουν ασκήσει αγωγές μέχρι 31-7-2020, για τους δε συνταξιούχους Δημοσίου ο φραγμός τίθεται για όσους δεν έχουν ασκήσει αγωγές μέχρι 8-10-2020.

Συντάξεις ΝΕΑ: Πότε θα μπουν τα υπόλοιπα αναδρομικά ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ – Πληρωμή στους αγρότες

 

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) έκανε πληρωμές 4.927.813,96 ευρώ  προς τους αγρότες.

Συγκεκριμένα, στις 26/10- 30/10 πληρώθηκαν 16.922 αγρότες για διάφορα προγράμματα.

Δείτε το πλήρες ενημερωτικό έγγραφο του  ΕΔΩ

 

Asep.gr : 2Κ προκήρυξη , Αποτελέσματα online , προσλήψεις στην πυροσβεστική , ΚΕΑ, Συντάξεις

1.000.000 συνταξιούχοι σε αναβρασμό – Τι θα πληρώσουν – Συντάξεις και πληρωμή – ΟΠΕΚΕΠΕ

Πότε και ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν αναδρομικά – Συντάξεις ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΦΚΑ