“Έφυγε” ο μέγας ευεργέτης των Ενόπλων Δυνάμεων – Δημοσία Δαπάνη η Εξόδιος Aκολουθία του Ιάκωβου Τσούνη

Η Εξόδιος Ακολουθία του υποστράτηγου Επί Τιμή Ιάκωβου Τσούνη, που είχε δωρίσει την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις, θα τελεστεί την Δευτέρα 12 Απριλίου, στις 13:30, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Παπάγου – Χολαργού.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη με μέριμνα των Ενόπλων Δυνάμεων. Στον εκλιπόντα θα αποδοθούν τιμές υποστράτηγου Εν Ενεργεία.

Συλλυπητήρια πολιτικού κόσμου:

«Εθνικός ευεργέτης, γνήσιος πατριώτης και φιλάνθρωπος, ο Ιάκωβος Τσούνης, με το ήθος και τη μεγάλη προσφορά του ιδίως στις Ένοπλες Δυνάμεις, αφήνει στη χώρα μια σπουδαία κληρονομιά. Η απώλειά του προκαλεί θλίψη σε όλους τους Έλληνες. Τον αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη» τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σε ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι η Πατρίδα θα τον ευγνωμονεί για πάντα ενώ σημειώνει ότι όλοι σκύβουμε με σεβασμό στη μνήμη του στη σχετική ανάρτησή του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Αναλυτικά αναφέρει:

«Η Ελλάδα αποχαιρετά ένα άξιο τέκνο της. Και όλοι σκύβουμε με σεβασμό στη μνήμη του αληθινού ευπατρίδη Ιάκωβου Τσούνη. Λίγο πριν από τη δύση της ζωής του δώρισε την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η πατρίδα θα τον ευγνωμονεί για πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του»