ΚΕΑ-Σήμερα πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων η δόση Ιουλίου

Αναμονή τέλος για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης αφού σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στους λογαριασμούς τους και στις κάρτες που διαθέτουν η πίστωση της δόσης Ιουλίου του ΚΕΑ (keaprogram.gr).

Στην Ελλάδα λοιπόν που κινείται, δυστυχώς, γύρω από τους ρυθμούς του Α21 του ΟΓΑ και του ΚΕΑ, έστω κι αυτά τα λιγοστά χρήματα αποτελούν ανάσα για χιλιάδες συμπολίτες μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη προκειμένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Το ποσό που εγκρίθηκε από την Έφη Αχτσιόγλου φτάνει στα 55.661.196,69 ευρώ για την πληρωμή του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) για τον μήνα Ιούλιο, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 246.529 άτομα, όπως προβλέπει η απόφαση του υπουργείου Εργασίας, την οποία υπογράφει η υπουργός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Η πληρωμή του ΚΕΑ (keaprogram.gr)θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.