Επίδομα τέκνων 2017 και SURVIVOR GREECE 2017!

Δεν φτάνει που καθυστέρησε η πληρωμή της δόσης για τα ψίχουλα του οικογενειακού επιδόματος , έρχεται ο ΟΓΑ κι ανακοινώνει ότι η καταβολή θα αφορά μόνο το 50% του επιδόματος!

Πάσχα με λίγα μόνο ευρώ θα κάνουν οι δικαιούχοι που στην πλειονότητα τους ανήκουν στη κατηγορία εκείνη που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει να είσαι ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ!

Τι να πει κανείς! Η αναλγησία της αριστερής κυβέρνησης έχει ξεπεράσει κάθε όριο!

Την ίδια ώρα οι Έλληνες είναι βυθισμένοι στο γνωστό ριάλιτι .

Η κοινωνία δυστυχώς είναι καθοδηγούμενη από σκοτεινά κέντρα εξουσίας που κατευθύνουν την κοινή γνώμη εκεί που θέλουν.

Δείτε την ανακοίνωση ΝΤΡΟΠΗΣ του ΟΓΑ:

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017 θα χορηγηθεί ως προκαταβολή, το 50% της πρώτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων του Α’ τριμήνου του έτους 2017 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών), με βάση τα στοιχεία αιτήσεων Α21 του έτους 2016. Λόγω του ότι η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων μόλις ξεκίνησε και η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων Α21 για το έτος 2017 δεν έχει ανοίξει ακόμη, ο ΟΓΑ για να διευκολύνει τις οικογένειες των δικαιούχων, χορηγεί και φέτος, όπως και το 2016, την πρώτη δόση με μορφή προκαταβολής, με βάσει τα εισοδήματα του προηγούμενου έτους.

Η πληρωμή αφορά πάνω από 725.000 οικογένειες δικαιούχων. Επιπροσθέτως, πλέον των 45.000 οικογενειών δικαιούχων θα λάβουν και αναδρομικά προηγουμένων ετών. Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται σε πάνω από 101.000.000 €.

Σχετικά με τα αναδρομικά διευκρινίζεται ότι προέκυψαν από την εκκαθάριση της μεγάλης πλειοψηφίας των εκκρεμών περιπτώσεων, για τις οποίες απαιτήθηκε η προσκόμιση συμπληρωματικών δικαιολογητικών.

Επισημαίνεται ότι, με την χορήγηση του 50% της προκαταβολής στην πρώτη δόση, περιορίσθηκαν σημαντικά τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά σε μη δικαιούχους.

Χρήσιμες πληροφορίες για τους δικαιούχους παρέχονται από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), στην ένδειξη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, στο πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων».