Άνθρωπος του Θεού – Χρήστος Λούλης: Προσπαθώ να βλέπω τη ζωή σαν Θαύμα

Ο Άνθρωπος του Θεού έσπασε τα ταμεία κι ο Χρήστος Λούλης μιλάει για την επιτυχία της ταινίας και όχι μόνο. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη και αποκάλυψε για την ταινία που αφορά τη ζωή του Άγιου Νεκτάριου, αλλά και για την ταινία που σχετίζεται με τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Το φανταζόμουν ότι θα πάει καλά, γιατί είναι μία πολύ απλή ιστορία ενός Αγίου. Μία ταινία ταπεινή», δήλωσε ο ηθοποιός. Ο Χρήστος Λούλης υποδύεται έναν ορθολογιστή τεχνοκράτη, ο οποίος είναι απέναντι στην εκκλησία και τα ράσα. Ωστόσο, η ταινία δείχνει πώς αυτός ο Άγιος μπορούσε να επηρεάσει τους ανθρώπους δίπλα του, ακόμα κι αυτούς που ήταν απέναντι του.

Ο Χρήστος Λούλης για την ταινία Greek Freak
Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα για το ρόλο του σχετικά με τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο ρόλος του ονομάζεται Πάκο κι είναι ένας μάνατζερ, ο οποίος είναι κυνικός και ειρωνικός, ενώ στην αρχή δεν πίστευε ότι ο Γιάννης κι ο Θανάσης θα κάνουν καριέρα. «Μετά καταλαβαίνει ότι κάνει λάθος», λέει χαρακτηριστικά!

Στο τέλος, ο Χρήστος Λούλης πέρα από την ταινία Ο Άνθρωπος του Θεού και την ταινία για τους Αντετοκούνμπο, μίλησε για τον Σιωπηλό Δρόμο. «Αισθάνομαι πολύ ωραία που πήρα μέρος σε αυτή τη δουλειά και που πήγε τόσο καλά. Μου άνοιξε την πόρτα και για επόμενες δουλειές στο MEGA», επισημαίνει ο ηθοποιός, ενώ υπενθυμίζει ότι το MEGA είναι το κανάλι όπου ξεκίνησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη πριν 22 χρόνια!

youfly.com