Αγρυπνία στο Παρεκκλήσι του Αγίου Παϊσίου στη διασταύρωση Ραφήνας

– Εν όψει της πανηγύρεως του Αγ. Παϊσίου το προσεχές Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεστούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που σας έχει κοινοποιηθεί.

Διευκρινίζουμε ότι η Ι. Αγρυπνία, θα γίνει στο Παρεκκλήσιο του Αγ. Παϊσίου και θα είναι σύντομη [Όρθρος – Θ. Λειτουργία/ 10:00μ.μ. – 12:30 π.μ.]. Την Κυριακή θα τελεστεί η Πανηγυρική Θ. Λειτουργία στον Ναό της Αναλήψεως. Κατά τη διάρκεια του διημέρου το Παρεκκλήσιο θα είναι ανοικτό.

Θα λειτουργεί Έκθεση Βιβλίου με θέμα τη ζωή και τις διδαχές του Αγ. Παϊσίου για μικρούς και μεγάλους.
Θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά προκειμένου να γίνει η αγιογράφηση του «Παντοκράτορος Χριστού» στον θόλο του Παρεκκλησίου. Θα κληρωθούν δύο πολύ όμορφες Εικόνες. Μία του Αγ. Παϊσίου και μία του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού [Ι. Λείψανο του οποίου υπάρχει μόνιμα στο Παρεκκλήσιο]. Λαχνοί θα διατίθενται από τις κυρίες του Φιλοπτώχου.

Το απόγευμα της Κυριακής, μετά την Ι. Παράκληση στον Αγ. Παΐσιο, θα έχουμε την χαρά να μας τραγουδήσει η Χορωδία του Ι. Ναού μας, να τιμήσουμε τον σεβαστό μας παπα – Αντώνη, με τη συμμετοχή και του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας Πικερμίου καθώς και να ακούσουμε τον πνευματικό λόγο του π. Ευαγγέλου Παπανικολάου που τόσο περιμένουμε, αυτή τη φορά από κοντά. Η ομιλία θα μεταδίδεται ζωντανά και από το κανάλι του Ι. Ναού. Θα ήταν καλό η προσέλευσή μας να είναι έγκαιρη, λόγω περιορισμένου αριθμού καθισμάτων και να σταθμεύσουμε τα αυτοκίνητα στο γήπεδο.

Ο Άγιος, ας είναι μεσίτης προς Κύριον, για την σωτηρία του καθενός μας και η ζωή του αφορμή για φιλότιμους πνευματικούς αγώνες.