Ο Επίσκοπος Επιδαύρου στην τελετή παράδοσης παραλαβής του ΚΕΜΧ (ΦΩΤΟ)

Σε μια σεμνή τελετή στο στρατόπεδο Μηχανικού (ΚΕΜΧ) Ναυπλίου παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου Καλλινίκου, του Πρωτοσύγκελου της Μητροπόλεως Αργολίδας Αρχ. Χρυσόστομου Μιχαλόπουλου, του Υποστράτηγου (ΜΧ ) Νίκου Μανούρη και άλλων επισήμων, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής της Διοικήσεως του ΚΕΜΧ.

 

Την διοίκηση του στρατοπέδου ανέλαβε ο νέος διοικητής ΣΧΗΣ (ΜΧ) Ευάγγελος Δημητρέλης, από τον ΣΧΗ (ΜΧ) Ανδρέα Κορωνάκη, ο οποίος ευχαρίστησε το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου καθώς και τους οπλίτες του ΚΕΜΧ και τόνισε πως ήταν τιμή του που υπηρέτησε ως διοικητής στο κέντρο.

 

Ο απερχόμενος διοικητής ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο, αλλά και τον Δημήτρη Μπαχούμη που συνεργάστηκε τα δύο αυτά χρόνια της θητείας του στο ΚΕΜΧ αλλά και για την μακροχρόνια προσφορά του στο στρατόπεδο του Ναυπλίου .

 

Ο Συνταγματάρχης Ανδρέας Κορωνάκης υπηρέτησε και διοίκησε το ΚΕΜΧ Ναυπλίου με πάρα πολύ ζήλο και πάθος ,τιμώντας έτσι τον Ελληνικό Στρατό και τον όρκο που έδωσε. Πρόκειται για έναν σεμνό αλλά και δυναμικό άνθρωπο, έναν άξιο αξιωματικό, που τιμά το στράτευμα. Αγαπήθηκε από όλους και εντός του στρατοπέδου αλλά κυριότερα από τον κόσμο της πόλης του Ναυπλίου κι όχι μόνο. Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και στο νέο πόστο του.

 

Ευχόμαστε καλή δύναμη και στον νέο διοικητή και να σταθεί κι εκείνος αντάξιος του μεγάλου έργου του απερχόμενου διοικητή. Μετά το πέρας της τελετής της παράδοσης παραλαβής ακολούθησε δεξίωση στον ανακαινισμένο χώρο του εστιατορίου με ανταλλάγη αναμνηστικών

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο βουλευτής Αργολίδας Ιωάννης Ανδριανός, ο Δημάρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σ. Μαρίνος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ναυπλίου, Αξιωματικοί και στρατεύσιμοι καθώς και απλός κόσμος.

ΚΕΜΧ1ΑΑΑΑ.jpg
ΚΕΜΧ1ΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
ΚΕΜΧ1ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
ΚΕΜΧ1ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
ΚΕΜΧ1ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
ΚΕΜΧ1ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
ΚΕΜΧ1ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
ΚΕΜΧ1ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg
ΚΕΜΧ1ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg