Μοναδικές αναμορφώσεις Μητροπόλεων και Μονών με εικονική περιήγηση

Η είσοδος της τεχνολογίας στη ζωή μας ανοίγει νέους δρόμους σε πολλές εκφάνσεις της ζωής, ενώ ειδικά για επαγγελματίες είναι ένας χρήσιμος σύμβουλος στην υπηρεσία του πελάτη.

Αυτό ενέταξε και προσάρμοσε στις δικές της ανάγκες η εταιρία 4CONCEPT που αναλαμβάνει να δημιουργήσει καλαίσθητους και άνετους χώρους σύμφωνα με τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου. Ποιότητα υλικών, καινοτομία, τεχνολογία είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για την εταιρία.

Εδώ και 11 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της κατασκευής εσωτερικών – εξωτερικών χώρων με το κλειδί στο χέρι με στόχο να δώσει στους πελάτες της όλες εκείνες τις επιλογές ώστε να αποκτήσουν το χώρο που επιθυμούν.

Στην 4CONCEPT όμως, ο πελάτης δε βλέπει απλά το χώρο που θέλει σε χαρτί. Αποκτά ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό και στην κατασκευή, καθώς η εταιρία χρησιμοποιώντας ψηφιακά προγράμματα τελευταίας τεχνολογίας παρέχει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να κάνει χρήση της εικονικής πραγματικότητας με την οποία μπορεί να περιηγηθεί στον υπό μελέτη χώρο πριν την έναρξη οποιασδήποτε κατασκευαστικής εργασίας. Ουσιαστικά μπορεί να περπατά στο χώρο και να βλέπει αυτό που θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Ταυτόχρονα μετατρέπει τον κάθε ενδιαφερόμενο σε άμεσο πρωταγωνιστή καθώς μπορεί να προτείνει δικές του προτάσεις και επιλογές υλικών τις οποίες προβάλει.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να περιηγηθείτε στο χώρο… (σε περίπτωση που δεν ανοίγει η φωτογραφία εγκαταστήστε το Flash Player στον υπολογιστή σας)

4conc-mesa.jpg

Ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της 4CONCEPT, Παναγιώτης Ανδρώνης, αναλύοντας τη φιλοσοφία της εταιρίας τονίζει: «Η σωστή εκτίμηση κόστους και η τήρηση αυστηρού χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσης των εργασιών είναι βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας. Ο κάθε ενδιαφερόμενος καθίσταται απόλυτα ενημερωμένος από την ποιότητα των υλικών και του όλου αισθητικού αποτελέσματος, προϊόν της εξειδικευμένης έρευνας αγοράς η οποία παρέχεται σε κάθε περίπτωση».

Η εταιρία συνεργάζεται με μηχανικούς και αρχιτέκτονες με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων με συμμετοχές σε μεγάλες κοινοπραξίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι Ναοί και οι Μονές

Επαγγελματικοί χώροι – γραφεία, κατοικίες – διαμερίσματα, εμπορικά καταστήματα, παλαιά – διατηρητέα κτήρια αποτελούν μέρος της πολύπλευρης δραστηριότητάς των τελευταίων ετών.

Η 4CONCEPT αναλαμβάνει να αλλάξει την εικόνα στους εσωτερικούς χώρων Ναών και Μονών. Το εξειδικευμένο προσωπικό με τη χρήση της τεχνολογίας και με τη χρήση των κατάλληλων υλικών μεταμορφώνει χώρους όπως τα γραφεία, τα σκευοφυλάκια, κελάρια, βιβλιοθήκες, τράπεζα, ξενώνα και άλλοι βοηθητικοί χώροι.

4CONCEPT
Διεύθυνση: Θρασύβουλου 7, 15 234, Χαλάνδρι, Αθήνα
Τηλ.επικοινωνίας: 210.68.43.907, 6944.72.22.30
Φαξ: 210.68.43.588
Ιστοσελίδα: www.4concept.gr
E-mail: [email protected]